Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik itt panaszkodtok, nem gondoltok rá, hogy ezért nem (sem) válaszolnak a nők a társkeresőkön?
Az egyik előző kérdésnél találtam a választ és teljesen egyetértek vele,hogy ezért nem,idézem:
"A nem válaszolásnak meg elárulom az okát,ha az ember teljesen normálisan megírja,hogy ne haragudj nem egymást keressük,akkor a "rendes,kedves,átlagos" pasik azonnal elkezdenek leribizlizni,szidni a felmenőidet,vagy könyörgőre fogni,hogy léccciiiii adj egy esélyt,ha nem, akkor jön a faggatózás,hogy de miért,aztán meg megint a ribizlizésnél kötünk ki,ha megmondod...Most komolyan ki jó francnak van ehhez kedve naponta 10x?Persze,hogy egy idő után nem válaszolok inkább."
Egy tényleg normális pasi nem kel ki magából mert visszautasítják. :)
egy tényleg normális pasit mért utasítanak el ezren?:)
"nem sajnáltatom,és a nőket se akarom szidni,csak tényeket írok:a nőknek kivan nyalva a valaga válogatniuk kell"
Nem biztos hogy minden nőnek, de nekem kellett, igen. Az is lehet a többségnek kell. Ez a tény szintén nem kapcsolódik nagyon a kérdéshez.
Bár ez nagyjából az én válaszom is röviden, hogy azért nem szoktam mindenkinek elutasító üzenetet írni, mert nagy számban kell válogatnom.
Szóval egyetértek
"8 év alatt kb 3 nő vissza írta hogy bocs nem egymást keressük,nem szidtam őket"
Oké, te nem szidod őket, de rajtad kívül sok más pasi igen, nem te vagy az egyetlen férfi a világon. Én pl nem társkeresőzök, de itt gyakorin is volt már, hogy rám írt egy pasi és miután 10 percig nem válaszoltam neki, mert dolgom volt és nem gyakoriztam (szóval el sem olvastam a levelét), már jött a következő üzenet, hogy mekkora rbanckva vagyok és megérdemlem, hogy egyedül dögöljek meg...
Persze nem kötelező visszaírni, lehet attól tartani hogy leszólnak ha visszautasítod őket, ezért inkább nem válaszolsz, csak így még esélyt sem adsz nekik, pedig lehet köztük lenne egy olyan akivel olyan kapcsolatod lehetne amilyet mindig is szerettél volna
Lehet neked 50 olvasatlan üzeneted, abból lehet 49-ből semmi nem lenne, sokat elutasítanál, néhány normálisan válaszolna rá, néhány elküldene tudod hová , de aztán az 50. lehet egy teljesen normális, kedves, intelligens srác lenne, aki még az esélyt se kapja így meg mert meg se nézed amit írt
Nahát, már azt hittem, hogy valami közhely lesz spanyolviaszként előadva...
Amúgy
1) Én soha, de soha nem csináltam ilyet, és nem is csinálnék.
2) Aki ezen okból nem válaszol egy normális levelemre, abban potenciális zaklatóként leszek elkönyvelve, gyakorlatilag mint egy rossz tapasztalat. Ha lehetőséget adna, akkor bebizonyítanám, hogy nem reagálnék rosszul, és kellemes tapasztalattal gazdagodna, de mivel esélyt sem ad, ezért kizárja a lehetőségét is a pozitív csalódásnak, és hát persze hogy csak a rossz marad meg utólag.
3) Akik folyamatosan jogtalanul kapják az ignorálást, azok előtt általában két út áll: vagy elvesztik a türelmük és mégis taplóvá válnak, vagy lejönnek a társkeresőkről és nem írnak inkább senkinek (én az utóbbit választottam). Mindkét verzió növeli a valódi zaklatók arányát a normálisakhoz képest. Azaz ez a félelemből nemválaszolósdi csak erősíti a problémát, amit meg akarnak vele oldani.
Szóval ebbe is bele lehetne gondolni, drága okostojás hölgyemények, de hát hogyan is várhatnám el a gyakoris nőktől, hogy a pillanatnyi érdekeiken kívül másra is tudjanak gondolni...
Ne is mondd kérdező, sok ilyenbe botlottam!
Ja, a legjobb, hogy persze meg is kapom, hogy úgyse én vagyok ám a zsánere. Akkor meg ne írjon rám, ilyen egyszerű!Most azért ne írjon rám, hogy esélyt ad, velem ne jótékonykodjon senki, ha nem tetszek.
A probléma ott kezdődik, hogy vissza se írtok soha.
Ott folytatódik, hogy 10 pasasból ha 2 ilyen, ha válaszoltok.
Ha meg ennyire nemjó ott nektek, miért regisztráltok fel egyáltalán? Ja, hogy a szimpátiájuk az azért kell, de más nem...ühü, értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!