Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya arcot lehet kompenzálni valamivel?
Sajnos az alakom se jó. Alacsony vagyok és vékony, kismellű.
Használok sminket, de nem sokat segít.
Zacskó a fejre és mehet a menet. :D
Roni Size - brown paper bag :) F
Minden nő szép. Képet fölösleges amúgy bárkinek is küldeni, nem releváns igazából senkinek sem a véleménye. Főleg nem ezen az oldalon.
Mellékesen megjegyezve, az, hogy valaki alacsony, vékony és kismellű mióta probléma? Vagy lemaradtam valamiről? Smink használat amúgy nekem soha nem jött be, imádom, ha valaki egyáltalán nem használja. Ettől független, ha jobban érzed magad tőle, akkor használd csak :D.
Szóval valahogy barátkozz meg a testeddel, mert egy egész életen át együtt élsz vele. Ilyen idiótaságokon, hogy csúnya vagy, meg nem kéne gondolkodni, mert nem vezet semmire.
// Hogy még se legyen nagyon-nagyon off a válaszom: Ha jó a személyiséged, az már nagy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!