Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életembe egyszer beszéltem nővel, akkor se tudtam mit mondani, nem is lett semmi a dologból, mi a véleményetek?
Kérdező, számomra pl. ez a "mondatod" egy érthetetlen katyvasz. És szerintem a hiba nem az én készülékemben van. Az, hogy még írásban sem tudsz értelmesen fogalmazni, azért eléggé sokatmondó.
tudod te is mit jelent,ne csináld az analfabétát,bár az egyszerűbb mint le írni:igazad van
Ezt én is észrevettem, Kérdező, mindig mindenért a férfi a bűnbak.
Csak tudnám, ha ennyire rühellnek minket, minek akarnak kapcsolatot ha csak nyűgnek vagyunk? Öregedjenek meg egyedül, Cirmivel és Nyávival az ölükben.
"tudod te is mit jelent,"
Nem, tényleg nem tudom. Nem azon a gondolati ösvényen közlekedek, mint te. Nagyon nehéz ezt elképzelni? Mindenesetre nem tudsz értelmesen, összefüggően fogalmazni.
"bár az egyszerűbb mint le írni:igazad van"
AZT SEM TUDOM, MIBEN. Úgyhogy kérlek, világosíts föl.
#28 Persze, minden férfi ilyen lúzer, mint te:)
És minden nõ nyerõ a párkapcsolatokban.
Sajnállak, hogy ilyen fekete-fehéren látod a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!