Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életembe egyszer beszéltem nővel, akkor se tudtam mit mondani, nem is lett semmi a dologból, mi a véleményetek?
Hmmm... életedbe 1x beszélsz nővel, nem jön össze és...?
Ez olyan mintha lemennél a deszkás parkba, elkérnél egy gördeszkát, nekirugaszkodsz és felborulsz. Utána meg elpanaszolod milyen vállalhatatlanul rossz sport ez... bocs ha senki nem szán meg.
A szociális kapcsolatok kialakításához rutin kell. És ez ugyanúgy a te felelősséged mint a gördeszkázás megtanulása. Ha gyakorlod fejlődsz (biztos párszor megsérülsz, felborulsz) ha nem... akkor senkit nem érdekel hogy rossz vagy benne. Ez saját érdek.
Figyi, nõk között is akadnak olyanok, akik nem szoktak beszélgetni... õket is ugyanúgy lekoptatják a jól szocializált férfiak, mert elvárják, hogy õ is “fossa a szót”.
Persze, akinek problémái vannak, annak nem könnyū, akár férfi, akár nõ.
Üdv. egy aszociális nõ.
mit vártam :D
itt mindig a férfiakat hibáztatják
"ugyan már,ha egy nő nem beszél,a férfi beszél,bókol,végül a nő is beszél,férfi nem kap esélyt"
Kérdező, számomra pl. ez a "mondatod" egy érthetetlen katyvasz. És szerintem a hiba nem az én készülékemben van. Az, hogy még írásban sem tudsz értelmesen fogalmazni, azért eléggé sokatmondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!