Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Életembe egyszer beszéltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életembe egyszer beszéltem nővel, akkor se tudtam mit mondani, nem is lett semmi a dologból, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 14:26
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
azt mondja a nő,beszélünk ha lesz időnk,és egész nap online van,aljas tetű az ilyen
2018. szept. 10. 14:53
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
Igazából ertem en miert nem akarnak veled beszelni a nok. Te is egy kis gyerekes tetu vagy aki masokra mutogat pedig magadba kene szallnod. Undorito ahogy sajnalod magad.
2018. szept. 10. 14:59
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
"manapság minden férfi meg tesz mindent a nőkért,gyúrnak jó munkahelyük van,lökik a sódert,aljas pat.kányok" Ne haragudj, de nem csodálkozom, hogy nem akar veled senki beszélni. Tipikus jaaaj én rendes srác vagyok, de közben kiirtanál mindenkit.
2018. szept. 10. 15:17
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Remélem másoknak is ezzel az alja igánytelen helyesírással írkálsz, mint ide.. Engem nem lep meg, ha nem ír vissza erre senki. Egy tipikus frusztrált kis nudli vagy, aki nem lát tovább az orra hegyénél és még mindig nem jöttél rá arra, hogy a hiba benned van. Vergődj csak tovább, megérdemled :D
2018. szept. 10. 15:23
 25/34 anonim ***** válasza:
88%

Hmmm... életedbe 1x beszélsz nővel, nem jön össze és...?

Ez olyan mintha lemennél a deszkás parkba, elkérnél egy gördeszkát, nekirugaszkodsz és felborulsz. Utána meg elpanaszolod milyen vállalhatatlanul rossz sport ez... bocs ha senki nem szán meg.

A szociális kapcsolatok kialakításához rutin kell. És ez ugyanúgy a te felelősséged mint a gördeszkázás megtanulása. Ha gyakorlod fejlődsz (biztos párszor megsérülsz, felborulsz) ha nem... akkor senkit nem érdekel hogy rossz vagy benne. Ez saját érdek.

2018. szept. 10. 15:24
 26/34 anonim ***** válasza:

Figyi, nõk között is akadnak olyanok, akik nem szoktak beszélgetni... õket is ugyanúgy lekoptatják a jól szocializált férfiak, mert elvárják, hogy õ is “fossa a szót”.

Persze, akinek problémái vannak, annak nem könnyū, akár férfi, akár nõ.

Üdv. egy aszociális nõ.

2018. szept. 10. 16:59
 27/34 anonim ***** válasza:
46%
Addig jó, amíg nem keveredsz bele a párkapcsolati cirkuszba! Nagyon nagyon sokat vesz el tőled, és semmit nem ád. Ha szingli maradsz, ezt mind megspórolhatod.
2018. szept. 10. 17:00
 28/34 A kérdező kommentje:
ugyan már,ha egy nő nem beszél,a férfi beszél,bókol,végül a nő is beszél,férfi nem kap esélyt
2018. szept. 10. 17:00
 29/34 A kérdező kommentje:

mit vártam :D

itt mindig a férfiakat hibáztatják

2018. szept. 10. 17:01
 30/34 anonim ***** válasza:

"ugyan már,ha egy nő nem beszél,a férfi beszél,bókol,végül a nő is beszél,férfi nem kap esélyt"

Kérdező, számomra pl. ez a "mondatod" egy érthetetlen katyvasz. És szerintem a hiba nem az én készülékemben van. Az, hogy még írásban sem tudsz értelmesen fogalmazni, azért eléggé sokatmondó.

2018. szept. 10. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!