Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy magánnyomozónak adok egy hangfelvételt Ő meg tudja mondani hogy akivel beszéltem ott volt e vele vki?
ezen jót röhögtem
hogyan tudná megmondani?????
Inkább egy hangstúdióba vidd be. Olcsóbban is jössz ki belőle. Ott szét szedik a hangsávokat és külön-külön hallani a felvételen szereplők hangját, a hátterzajt, stb-t. Elég jól kitudják tisztázni is jó kis programokkal a hangokat, nézz utána neten.
De ez az egész kérdés háááát.....pffff.
Te tudtad, hogy az engedély nélküli hangfelvételt a törvény bünteti?
Mert gondolom nem figyelmeztetted a párodat, hogy rögzíted a beszélgetést!
Teljesen mindegy kicsodád.
A másik dolog a bizalom teljes hiánya.
Itt már nincs kérdés, hogy megcsal-e vagy sem, volt-e valaki vagy sem.
Egyszerűen valami okból már nem bízol benne, akkor miért akarsz vele tovább bármit is.
Megértem, h van családod, de ez így nem élet. (tapasztalat)
Én 14 év után váltam el, két gyermekünk van, minden ment ugyan úgy tovább csak külön.
Kicsit nehezebb, de ma olyan párom van akiben 100%-ig bízok, soha semmilyen féltékenységre nem adott okot, még csak az egészséges féltésre sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!