Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki megfelel az alábbiaknak? Hol lehet ilyen feltételekkel ismerkedni?
27-30 év közötti - (eredeti) barna, vállig érő hajú - kb 170cm magas - vékony (50-60kg).
Természetkedvelő, kissé egoista, szabad természetű, nem túlságosan divatkövető, kicsit elvont.
Jó lenne ha értene kicsit a főzéshez is, és szeretné a növényeket-állatokat, érdekelné a spiritualitás. Ha lehet vízöntő legyen a csillagjegye.
0 találat!
Túl sok keresési feltételt adott meg!
Kérjük szűkítse a megadott feltételeket!
Köszönjük!
"Igyekszem, de nem nagyon akar összejönni."
Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.
Kitartás, kitartás és kitartás.
Nem a kifogásokat kell gyártani. Ott a youtube, apukám is onnan tanult meg anyukám halála után főzni. És remekül főz már másfél éve.
ui.: Apukám 57 évesen tanult meg főzni.
Szóval, ha neki nem okozott nagy erőbefektetést és nem sírdogált, akkor te pedig meg se szólaljál, oké?
Köszike - rendi vagy ;)
Egyébként ne nevessetek ki de álmodtam Vele - ezzel a lánnyal akiről feltettem a kérdést. Azért is tetem fel.
Tudom/érzem hogy számomra ő a tökéletes.
Már csak valahogy meg kéne találnom.
De az a jó az egészben hogy legalább már tudom hogy kit keresek.
Igaz az életkort, és főzést csak úgy megsaccoltam, meg ugye nagyjából a többit is...
A csillagjegyet pedig behatároltam, mert értek hozzá, és én hiszek benne valamilyen szinten. Mármint úgy hiszek benne hogy általánosan leírható vele az alapszemélyiség.
Az biztos hogy vittem át, a hátamon egy folyón vagy patakon, és sétáltunk a természetben.
Az egész így már olyan keszekusza, de miután felébredtem nagyjából megjegyeztem amit éreztem. Így jött ez a kérdés is.
Ha találkoznék Vele biztosan felismerném.
Ezért próbálok sok energiát tenni ebbe, mert nem akarom elfelejteni. Vagyis inkább félek hogy elfelejtem.
Habár ha úgy van ahogy gondolom úgyis be fogja dobni az élet, ha így kell lennie...
Ha nem vagy ronda, mint a bűn ,elkezdesz egészségesen élni és nem mástól várod, hogy kimozdítson, akkor simán esélyes, hogy találsz ilyen csajt.
Az átlag magyar nő eredeti hajszíne világos barna, kék szemmel meg kb. hanyatt lehet esni ebben a kombinációban, de világos barna szemmel is.
Szóval ha alkatilag és életmód szempotnjából te is hozod a formát, akkor nincsenek irreális elvárásaid, de ha konkrétan lefolysz a kanapéról, akkor nincs mire fel elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!