Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem magam ufónak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem magam ufónak, mert társkeresőn valóban társkeresés céljából vagyok fent?

Figyelt kérdés
Nyilván a szokásos dugni akarókon fent sem akadok, azzal számoltam. De a hetekig titkolni, hogy amúgy nemrég mentek szét az exszel, és csak figyelemelterelést keres, a nem tudja mit akar, csak ismerkedik típusú emberek miért rontják ezeket az oldalakat?
2018. szept. 9. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nőkből 90%-ban qrvák/kamuprofilosok, férfiakból 90%-ban elmebetegek vannak fenn ilyen oldalakon.

Tisztelet a 10%-ba tartozóknak, de sok esélyük nincs egymásra találni... Én azért drukkolok nekik.

2018. szept. 9. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, vannak pozitív tapasztalatok is, bár kétségkívül ritka. Én abszolút hálás vagyok, hogy regisztráltam és párom is ezt vallja, két éve találtunk egymásra és nagyon szeretjük egymást.

Persze hozzáteszem, előtte mindkettőnknek akadtak bőven negatív élmények...

2018. szept. 9. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te...

Én sokszor akkor tűnődöm, mikor teljesen normális érdeklődő leveleket küldök nőknek aztán még a köszönés sincs viszonozva.

Van értelme?... Nem sok...

2018. szept. 9. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne add fel, keress tovább :)

Előbb utóbb vele futsz olyanba, akivel össze illetek. De addig el kell tűrnöd a fent említett dolgokat is, sajnos ez ezzel jár. De ugyan így személyes ismerkedésnél is benne van ez a pakliban. Szóval kitartás :)

2018. szept. 9. 22:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok :) Igyekszem nem feladni, de néha iszonyat fárasztó a sok hülye.
2018. szept. 9. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Én azért vagyok fent mert fluxus kondenzátort keresek a Nubien hajómba, a huttok meg ide küldtek
2018. szept. 10. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is fent voltam egy ideig társkeresőn mert már nagyon szerettem volna kapcsolatot, de rájöttem hogy nem, még nem... egyébként sokan vannak fent akik tényleg kapcsolatot akarnak persze a másik végletre is ugyanúgy igaz de hidd el hogy nem rossz a társkereső ha megtalálod a megfelelő embert. :) 21/F
2018. szept. 10. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik barátnőm ott ismerte meg a férjét, úgyhogy létezik ilyen. Az más kérdés, hogy mennyi a valószínűsége :D Én is fent voltam meg most újra fent vagyok az egyiken, hát arra jó, hogy lehet beszélgetni meg nevetni, esetleg bosszankodni a sok hülyeségen, amit összehordanak. A csak d.gni akarókból egész horda van fent, és a legjobban ők vannak megsértődve, amikor elhajtod őket. Kb. mintha minden nő elmenne velük, csak pont te nem. :D
2018. szept. 10. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!