Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem magam ufónak, mert társkeresőn valóban társkeresés céljából vagyok fent?
Nőkből 90%-ban qrvák/kamuprofilosok, férfiakból 90%-ban elmebetegek vannak fenn ilyen oldalakon.
Tisztelet a 10%-ba tartozóknak, de sok esélyük nincs egymásra találni... Én azért drukkolok nekik.
Nyugi, vannak pozitív tapasztalatok is, bár kétségkívül ritka. Én abszolút hálás vagyok, hogy regisztráltam és párom is ezt vallja, két éve találtunk egymásra és nagyon szeretjük egymást.
Persze hozzáteszem, előtte mindkettőnknek akadtak bőven negatív élmények...
Nem csak te...
Én sokszor akkor tűnődöm, mikor teljesen normális érdeklődő leveleket küldök nőknek aztán még a köszönés sincs viszonozva.
Van értelme?... Nem sok...
Ne add fel, keress tovább :)
Előbb utóbb vele futsz olyanba, akivel össze illetek. De addig el kell tűrnöd a fent említett dolgokat is, sajnos ez ezzel jár. De ugyan így személyes ismerkedésnél is benne van ez a pakliban. Szóval kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!