Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van, aki ennyire vágyik rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki ennyire vágyik rá?

Figyelt kérdés

Szexre könnyen talál partnert szinte bármelyik egészséges, ápolt, fogamzóképes korú nő, akkor is ha nem csinos. De a nők egy részének nem ez a vágya.

Szerintetek van olyan nő, aki annyira vágyik a gyengédségre, simogatásra (amatőr masszírozásra), hogy szívesen fizetne is érte?

Ti mit gondoltok? Esetleg hasonló történet/tapasztalat? Válasznál kérem korotokat, nemeteket is feltüntetni, és aki szerint buggyant vagyok, az leírhatja, hogy miért.

Ha nem meri vállalni a véleményét a lepontozás miatt, akkor írja privátban.

2018. szept. 8. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is kiváncsi voltam ha ennyi a nõi fizetõs szolgáltatás, férfi oldalon mi lehet a helyzet.

Nõk közt is akad minden korú, kinézetû sok még az egészséges kinézetet se érte el. De a férfiak...

Hát elborzasztó volt. Idõsebb, pocakos, kopaszodó szerencsétlen alakok akik nem voltak tisztában vele ha már egy nõ valamiért is fizetne az nagyon szexi, ápolt, kellemes kinézetû s modorú alak legyen akit amúgy sosem kaphatna meg.

A legszomorúbb az volt aki a kopaszodó, pocakos, mackó suhogós tábort erõsítette saját leírása s képe szerint pénzért nem csak szexet de alkalmi kísérést is válalt rendezvényekre valamint bevásárláskor.:)))

Van egy vékonyka réteg még akik meg fiatal egyetemista korú suhancok voltak akik meg még nem számítanak nagy tapasztalt szeretõnek s nem biztos, hogy a mókusszex oly kielégítõ volna egy tehetõsebb középkorú nõnek.

Meg van a perverz részleg ahol vagy önös érdek csak kapjon nõt vagy és valami bdsm ágat ûz. Ott eltudom hinni egyszerûbb az amúgy kínosan takargatott vágyakat így kiélni ha már házas vagy csak simán nem sikerült ilyen érdeklõdésû kapcsolatot találnia.

2018. szept. 16. 13:16
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

Én talán fizetnék érte. Talán.

Mivel nem kellek senkinek, még szexre se, de egyéjszakáshoz nem is lenne elég önbizalmam, kapcsolatot meg nem szeretnék (meg igazából ahhoz se lenne).

Viszont masszázs nem kell, ha masszázsra van szükségem, akkor egy profihoz megyek.

20/L

2018. szept. 16. 17:25
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Én nem tudnék érte fizetni. Veszek tőled órákat, hogy a testemen keresztül kényeztesd a lelkem... Ez számomra nem működik.

Szeretetet, valódi érzelmet nem lehet pénzért venni. És én valódi érzelmekre vágyom.

2018. szept. 16. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez nekem ilyen holistic pulsing masszázs szagú dolog. Egy ismerősöm csinálja, nem értek egyet a dologgal. Működik, persze, sok szeretethiányos ember van, aki ezt nem tudja magáról. De ezt ezen emberek anyagi kihasználásának tekintem. Másfelől nem valódi, mert ha x ezer forintért cirógat engem valaki fél órát, azt nem szeretetből teszi, akkor pedig épp azt nem kapom amire szükségem van, de azt nem is lehet pénzért.
2018. okt. 12. 21:59
 25/25 anonim ***** válasza:
A nőknek ezért nem kell fizetni, csak csettintenek egyet és megkapják. :)
2018. dec. 21. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!