Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki ennyire vágyik rá?
Szexre könnyen talál partnert szinte bármelyik egészséges, ápolt, fogamzóképes korú nő, akkor is ha nem csinos. De a nők egy részének nem ez a vágya.
Szerintetek van olyan nő, aki annyira vágyik a gyengédségre, simogatásra (amatőr masszírozásra), hogy szívesen fizetne is érte?
Ti mit gondoltok? Esetleg hasonló történet/tapasztalat? Válasznál kérem korotokat, nemeteket is feltüntetni, és aki szerint buggyant vagyok, az leírhatja, hogy miért.
Ha nem meri vállalni a véleményét a lepontozás miatt, akkor írja privátban.
Szerintem ott bukott meg a gondolat hogy a finom érintést az ölelést a gyengédséget a barátnők is meg tudják adni garantáltan szex mentesen és őszintén nem mellesleg ingyen. Ha masziroztatni akarok profihoz megyek ha csak dugni akkor egy buliba. De sokunknak van a baráti körében bőven olyan férfi aki megdugná ha tehetné így meg bulizni se feltétlen muszáj. Bár engem se a maszírozás se az egy éjszakás kalandok nem vonzanak.
Ha pedig arra vágyunk hogy csak önfeledten szex mentesen eltöltsünk egy pasival egy napot arra ott vannak a férfi barátok.
Persze ez se igaz mindenkire de az én ismerősi körömben ezt látom és én is így működök.
Elítélem a prostitúciót mert szerintem az elkeseredettek ments vára és az amiről írsz nagyon hajaz erre. Miért mennék idegenekkel pénzzért összetaperoltatni magam? Szerintem épp erre valók a barátok.
Kedves 07:19-es válaszoló!
Köszönöm a választ neked is. Bár azt hiszem, te is félreértetted a kérdést. Vagy pedig szándékosan ferdítesz(?)
Miért fizetnék érte? Ingyen is adódna bármikor.
Bár lehet hogy van aki igen.
42)n
Lehet, hogy mégsem értettél félre. De ez a rész olyan fura: "barátnők is meg tudják adni garantáltan szex mentesen" Csak az garantálja a szexmentességet, ha egy másik nő simogat? Kicsit úgy állítod be, mintha az empatikus simogató szexre hajtana, sőt, mintha prostituált lenne.. Ráadásul kriminalizálod a (nem szerelmi alapú) szexet is, amiből én azt feltételeztem, hogy nincs jó (vagy ha van; akkor nem hetero) szexuális életed. Erre most nyilván kiakadsz majd, és az ellenkezőjéről fogsz beszámolni. De nem is ez a lényeg.
Ti szoktátok egymást simogatni a barátnőkkel, ha valaki arra vágyik? Megadjátok a módját? Tehát kényelembe (ágyban fekve), ellazula, behunyt szemmel? Most nem 1 perces baráti vállveregetésre gondolok, meg nem olyan tenyeres (hocinesze) simogatásra, mint ahogy egy kiskutyát szoktunk. Hogyan jelzitek, hogy szeretnétek? Nem kellemetlen/félreérthető? (Nem baj, ha privátba írsz, de talán jobb, ha a kérdés alá)
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. ;-)
Erotika nélkül természetesen és a másik kezét hátát a haját “szoktuk” simogatni bár nem a szoktuk a jó kifejezés. De ha a másiknak olyan hiánya van ami indokolna bármi hasonlót mint amiről írsz akkor természetesen jön hogy az ember a barátság határain belül “segítsen” olykor még meg is maszírozzuk egymás hátát fejfájás esetén a fejét fonogatjuk egymás haját. Sok esetben ezt a húgommal is megtesszük. Számomra az hogy ebből a homoszexualitásra asszociáltál igazolja hogy ilyesmit szexuális fennhang nélkül nem tudsz elképzelni. Voltak olyan fiú barátaim is akikkel egy határig működött az érintés még tizenévesen de természetesen ők (eleinte kimondatlanul majd már kimondva is) többet akartak volna. Ez megszakította ezeket a barátságokat és azóta nem is próbálkoztam ilyesmivel mert hogy őszinte legyek csalódott voltam és rá jöttem hogy ok máshogy működnek mint én. A játszadozás hitegetés kihasználás nem az én világom. Én az adok kapokban hiszek és így alakítom a kapcsolataimat is. Amit adok ahogy viselkedek azt várom vissza és ez persze fordítva is igaz ha ez nem működik akkor az adott kapcsolat se fog. Legyen az párkapcsolat baráti vagy csak ismerősi. Valahogy a férfi ismerőseim nem igazán tudnak elvonatkoztatni attól mi van a lábam között így maradtak a barátnőim. Mivel heterok tuti nem látnak többet egy ölelésbe és így lehetséges a valamivel intimebbnek mondható cirógatás is. Az állatos példát nem értem hisz egy állatot is szeretettel érintesz meg de ez a fajta törődés inkább a majmok kurkászó szokására vagy az anyai érintésre hajaz.
Ha elhiszed ha nem tény hogy hetero párkapcsolatom van 4 éve.
Amit érzékelhettél az írásomból hogy számomra a szex sokadlagos dolog. Állítólag jó vagyok benne és amúgy élvezem is de az igényeim az átlaghoz képest azthiszem elenyészőek. Nem vetem el hogy lennének bi hajlamaim a legtöbb vér hetero nő is eljátszik a gondolattal. De soha nem volt közöm nőkhöz férfiak közül is csak a páromhoz.
A másik amit érzékeltél hogy ahogy írtam is számomra lenne megalázó fizetni a törődésért szeretet vagy szerelem látszatáért. Ha nem tudom “megszerezni” úgy hogy megdolgozok érte úgy hogy szeretetet törődést adok akkor valamit nagyon szarul csinálok. Legalábbis én így látom és ahogy írtam számomra a krvázáshoz hasonló amiről beszélsz. Az örömlányok pedig az elkeseredettek és lusták mentsvára. De mint írtam ez a saját önértékelésemmel és az erkölcsi iránytűmmel függ össze biztos nem mindenki látja így.
Ami az egy éjszakást illeti akinek van hozzá kedve hajrá de nem az én világom. Az érintés számomra bensőségesebb a közeli jó barátoknak családnak szól. Csak olyanokat érintek meg akit muszáj (pl bemuttkozásnál kézfogás) és akiket kedvelek ezek jellemzően olyanok akikkel gyakran beszélgetek látom hogy örülnek ha làtnak de őket is csak megölelem esetleg megpuszilom. Olyan nagyon kevés van aki “kiérdemelte” hogy megsimogassam ők azok akikkel meg van az a bizalom hogy az ember levetkőzik előttük ha úgy van hogy az se zavar ha bejön a fürdőbe pofázni míg zuhanyzol akinek kikéred a véleményét ha intimebb ruhát veszel hogy tetsz a párodnak. Akikkel nincsenek tabuk beszélgetés vagy viselkedés terén akiket a leggagyibb semiséggel is fel kereshetsz és komolyan végig hallgat és segít de a nagy hülyeségeidet se adja tovább nem ítélkezik. Kevés ilyen embert találtam eddig és sajnos van akit el is vesztettem mert elköltöztek vagy valahogy eltávolodtunk. De akit ennyire ismerek az közli mi az amire vágyik és ha az egy film vagy beszélgetés alatti hátcirógatás hát pont nem fogom a szexualitást keresni a helyzetben.
De hogy visszatérjek a felvetésedre hogy nyílhatnék meg ennyire egy idegennek az egyéjszakás alatt hogy várhatnám el hogy figyeljen rám? (márpedig még a páromnak is nagyon kell figyelnie rám hogy jó legyen mert nem vagyok egyszerű eset. Nem egészségügyi probléma de megbonyolítja kicsit a dolgot.) Szoval hogy várhatnék el bármit valakitől akinek a nevét se biztos hogy megjegyeztem? A barátok azért estek ki mindig is az egy éjszakás körből mert egy barátság ennél sokkal többet ér. De alapvetően semmi bajom az egyéjszakásokkal vagy a baráti szexualitással nincs mögötte olyan erkölcsi érv mint a pénzért megvétellel kapcsolatban egyszerűen logikus hogy nem teszem. Így meg hogy párom van pláne.
Ennek megfelelően csak néhány fiú barátom maradt akik nem mint nőre tekintenek rám hanem mint barátra.
A pénzért cirógatós dolog ugyanígy távol áll tőlem hisz sok élmény és szeretet van egy ilyen megnyílvánulás mögött meg persze bizalom amit ki kell érdemelni. Ha ezt egy idegentől megveszem az egyrészt csalás másrészt épp az hiányzik belőle ami “kielégítővé” teszi. Legalábbis nekem és mivel a zsák a foltját vonzza így a baráti köröm is ilyen típusú gondolom nálunk ezért működik a dolog.
Remélem nem lett nagyon csapongó az írásom és mindenre választ adtam.
A kutyusra reagálok: Ott egyszerűen az érintés fizikális jellemzőjére céloztam, nem pedig az azt motiváló kedvességre/szeretetre.
Továbbá: Váó! :-) Mivel többször is használtad a cirógatás szót, illetve nagyon intelligensen megemlitetted az emberszabásúak egy jellemző viselkedését, 2 dologban biztos vagyok: 1) Te is vagy olyan ügyes, és empatikus, mint én
2) Értjük egymást
Bárcsak a barátod lehettem volna... Sajnálom, hogy kicsit félreismertelek. Azt hiszem; sok mindenben hasonlítunk. Nagyon intelligensnek tűnsz, és tele vagy szeretettel. Nem tudom miért feltételeztem h a szexuális életed nem szokványosan jó. Ha érdekel, akkor elgondolkodom rajta (magamon)
Azon h "csalásnak" éreznéd a dolgot, elmosolyodtam. Aranyos. Neked nyilván nincs ilyesmi igényed, el sem tudod képzelni, mert kiegyensúlyozottnak tűnik az életed, és jó a szociális érzéked. Sőt: Kiváló.
Köszönöm, ment a zöld kéz.
9-es vagyok.
Én továbbra is azt gondolom, hogy nem lehet megvásárolni ezen dolgokat, hiszen ez alapvető érzelmekkel jár, amit nem lehet pénzért átadni, max megjátszani, annak pedig teljesen más lelkülete van.
A nők összetettebb lények annál, mint amit szerintem gondolsz. Függetlenül attól, hogy valakinek van párkapcsolata, vagy sincs, én azt gondolom egy nő megszerzi magának azt a gyengédséget amire vágyik.
Ellentétben az előző válaszolóval, mi a barátnőkkel nem nyújtunk egymásnak ilyesmi támaszt. Megöleljük egymást, megcirógatjuk, simogatjuk egymást egy-egy röpke érintés erejéig és természetesen egymás haját is befonjuk/festjük, ha úgy van, de mi nem feküdnénk le egymás mellé hosszasan simogatni a másikat. Számomra ez fura lenne.
Ellenben van pár olyan férfi barátom, akivel igényeljük egymás közelségét. Nincs köztünk szexuális töltöttség, nem vágyom tőle többre, de egy hosszas ölelés tőle mindennél többet jelent, vagy az, ha egymás mellett ülve összeér a karunk és úgy beszélgetünk.
Az egyetlen ember akitől pedig jól esik a bújás, szeretgetés, cirógatás, az a párom. Ha ez nem így lenne, akkor valószínűleg elkönyvelném, hogy köztünk valami baj van.
Olyan nőkről tudom elképzelni, hogy fizetnének ilyesmiért, akik máshogy nem tudnak hozzájutni a szeretet kifejező elemeihez. Egy erőteljes, egészséges, fiatal felnőtt nő kis túlzással bármikor képes magának gyengéd pillanatokat szerezni valakitől. Ingyen, szívességből, szeretetből, törődésből. A fent említett férfi ismerősöktől bármikor megkapnám ezt, ha vágynék rá, akár többet is. Önzetlenül, mindenféle túlgondolás nélkül.
Köszönöm az újabb korrekt választ. Örülök, hogy vannak akik intelligensen, már-már tárgyilagosan is ki tudják fejezni az álláspontjukat. Kicsit reagálnék a legutóbbi hozzászólásra, kedves 9-es és egyben 19 es válaszoló.
Ezt írtad:
"teljesen más lelkülete van" Igen, ez igaz, de egy ilyen kontaktus mindenképpen személyes, és érzelmes is, függetlenül attól, hogy a felek nem "egyenlőek".
Nem lehet, hogy valakinek már az is jólesne, ha az érzetet megkapná, akár ilyen áron? Mondjuk arra az időre elfeledve azt, hogy egy a dolog nem barátságon alapszik.
Vagy a nők nem tudnak átszellemülni?
"Olyan nőkről tudom elképzelni, hogy fizetnének ilyesmiért, akik máshogy nem tudnak hozzájutni a szeretet kifejező elemeihez." Ez kicsit olyan elítélően hangzik. Vagy csak én gondolom így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!