Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők egó-ja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők egó-ja, annyi felmegy a sok netes pincsikutya miatt, hogy valójában ez rontja el manapság az egész társkeresést?

Figyelt kérdés

Régen amikor még nem volt internet, vagy legalábbis netes társkeresők abszolút nem voltak, mondjuk az apám fiatalkorában a 90-es években, akkor még a nők tudták hol a helyük, felnéztek egy férfira tisztelettel, nem voltak elszállva mint meg ilyenek.

Most meg, bármelyik nő felregisztrál bármelyik társkeresőre, azt látja, hogy több száz férfi kinyalja a seggét, lehozná értük a csillagokat is. És ez tök jót tesz az önbecsülésének, olyan mintha hájjal kenegetnék az egyébként is magas egóját, és ezek után élő ismerkedésben is úgy áll a dolgokhoz, hogy ő egy kis hercegnő, aki minden pasinak kell és hogy nagyon le kell nyűgöznie őt egy férfinek, hogy egyáltalán szóba álljon vele vagy valamilyen emberi hangnemet üssön meg vele.

A netes társkeresők lennének a ludasak a mostani nők beképzeltségének? Régebben ilyen nem volt.

2018. szept. 7. 15:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

A legtöbb kislány úgy van nevelve, hogy "az fiúknak való, te ne foglalkozz vele", "hagyd rá a fiúkra", "xy női munka, tessék megcsinálni", "hogy lehetsz ilyen rendetlen lány létedre", stb. Sokkal többet várnak. Amíg a bátyám focizott hétvégente, én segíthettem anyunak főzni, takarítani. Amíg ő elmehetett nagyobb korunkban bulizni, barátokkal a városba, én MAXIMUM suli után egy félórát maradhattam a barátnőimmel beszélgetni, aztán irány haza. Sokkal jobb magatartást vártak el, egy fiúnál belefér a rosszalkodás, némi rongálás, verekedés, mert hát "a fiúk már csak ilyenek", de ha én próbáltam érvényt szerezni az akaratomnak, akkor büntetést kaptam, mert lánynak nem illik így viselkednie. (Felnőtt korban, ha nőként megpróbálsz kiállni az igazadért, akkor meg két dolog történhet: vagy "mi van, megjött? höhöhöhö", vagy pedig "hú, valaki nagyon bszatlan, biztos ezért vagy ingerült, höhöhö"...)

Ráadásul a mai napig sok családban a fiúgyerek taníttatására sokkal több erőforrást fordítanak, mint a lányéra - én magam is több olyan, nem öreg(!) nőt ismerek, akit nem engedtek középsuliba menni a szülei, miközben a fiú gyerekeiket egyetemre is küldték. És nem, ez nem a középkorban történt.

2018. szept. 10. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!