Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők egó-ja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők egó-ja, annyi felmegy a sok netes pincsikutya miatt, hogy valójában ez rontja el manapság az egész társkeresést?

Figyelt kérdés

Régen amikor még nem volt internet, vagy legalábbis netes társkeresők abszolút nem voltak, mondjuk az apám fiatalkorában a 90-es években, akkor még a nők tudták hol a helyük, felnéztek egy férfira tisztelettel, nem voltak elszállva mint meg ilyenek.

Most meg, bármelyik nő felregisztrál bármelyik társkeresőre, azt látja, hogy több száz férfi kinyalja a seggét, lehozná értük a csillagokat is. És ez tök jót tesz az önbecsülésének, olyan mintha hájjal kenegetnék az egyébként is magas egóját, és ezek után élő ismerkedésben is úgy áll a dolgokhoz, hogy ő egy kis hercegnő, aki minden pasinak kell és hogy nagyon le kell nyűgöznie őt egy férfinek, hogy egyáltalán szóba álljon vele vagy valamilyen emberi hangnemet üssön meg vele.

A netes társkeresők lennének a ludasak a mostani nők beképzeltségének? Régebben ilyen nem volt.

2018. szept. 7. 15:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem bőven igaz. Ha egy átlaglány azt látja, mennyien bomlanak érte, szerinted nem fog elszaladni vele a nyihaha? Dehogynem. Borítékolható hogy nagyképű és tiszteletelen lesz, minek becsülje meg a férfit, amikor úgyis kap másikat helyette?

Manapság arra se néznek fel, akire lehetne.

2018. szept. 7. 16:58
 22/31 anonim ***** válasza:
84%

*a 90-es években, akkor még a nők tudták hol a helyük, felnéztek egy férfira tisztelettel, nem voltak elszállva

Akkor még a férfiak is férfiak voltak, olyanok akikre fel lehetett nézni.

Manapság lasszóval is alig talál az ember egyáltalán férfit, aki valóban férfi lenne.

2018. szept. 7. 17:27
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

Én ugyan online nem ismerkedtem soha, meg értelme sem lenne, de én sem tisztelem automata az embereket. Azt ki kell érdemelni. Max megtisztelni szoktam kulturált viselkedéssel ember társaimat.

"Egy nő,gyerekkorától úgy van nevelve, hogy ő egy hercegnő. Neki minden jár,természetesen ingyen."

Ez pont egy olyan példa, ami ha igaz lenne, akkor férfiak kezébe hatalmas előnyt adna.

2018. szept. 7. 17:28
 24/31 anonim ***** válasza:
89%

"A nőők azt hiszik, hogy minden jár nekik!!!"

Mondják a férfiak, akik azt hiszik, hogy a nő és a párkapcsolat alanyi jogon jár nekik, azok a nők meg, akik nem jönnek össze velük mert teszem azt igényesek arra, hogy kivel kötik össze az életüket egyenesen démonok.

Zokogj máshol, kisherceg...

2018. szept. 7. 17:34
 25/31 anonim ***** válasza:
2%

Így van. Mindenki el van kényelmesedve, ha elkényeztetik.

"Egy nő,gyerekkorától úgy van nevelve, hogy ő egy hercegnő. Neki minden jár,természetesen ingyen."

Így van, de nem gyerekkorától a neveltetése miatt, hanem fiatal korától a felnőtté válása során. Ott állnak előtte sorban, így ennek megfelelően becsüli meg a férfiakat.

A kérdező jól érvel, az elkényelmesedés ezzel jár: A férfiak jó esetben is semmibe vannak véve egy akár -1 pont felett lévő nőnél is, főleg az internet korában, ahol elég annyi a sorban álláshoz, hogy léteznek és lélegeznek... elég pár jó kép és el vannak kényeztetve, el vannak kényelmesedve, el is rontja őket. Így van. Elrontja a társkeresést.

2018. szept. 7. 17:35
 26/31 anonim ***** válasza:
84%

Kérte valaki, hogy álljatok sorba? Mondta nektek valaha is nő, hogy mozduljatok rá mindenre, amin lyuk van, és probàljátok megdugni? Kérte egy nő is, hogy válogatás nélkül, mindenkivel dugjatok?

Nem.

Ez a ti butaságotok.

És csak tetézi, hogy azt hiszitek, hogy egy nőnek ez annyira jó, hogy mindenki csak egy nemiszervnek tekinti, és 200 potenciális kúrópartner közt keresgélheti azt az egy normálist, aki kapcsolatra is alkalmas.

2018. szept. 7. 18:12
 27/31 anonim ***** válasza:
90%

Pont ti mondjátok, hogy a pasiknak a nőkkel szemben mindenféle nő jó, aztán meg azt hiszitek, nekünk mindenféle bók jó. Ne is haragudj, de ha bókol valaki, aki nekem nem tetszik, az semmit nem jelent nekem. Nem növeli az egómat. Ha felsorakozik a Nagyvárad téri összes cigány/csöves és elkezd bókolni, csak undorodom.

Ez az undor maximum mérséklődik, ha nem csövestől/cigánytól van, csak pasitól, aki semleges.

2018. szept. 7. 18:13
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha pincsikutyát akarok, akkor elmegyek egy menhelyre és befogadok egyet. Nem szeretem, ha egy pasi pincsikutyát játszik, nekem az ilyenek nem jönnek be, inkább elkerülöm az ilyeneket, az egómra nincsenek befolyással.
2018. szept. 7. 18:16
 29/31 anonim ***** válasza:
17%

#26, ti ugattok itt egyfolytában, hogy egy pasas ne a gép előtt rinyáljon, hanem igyekezzen, keressen, ismerkedjen, és persze adja lejjebb az igényeit a legutolsó ótvar fogatlan kisebbségig.

Tessék, azt teszik, amit mondtok, mindegy nekik ki, csak lyuk legyen. Ezt akartátok. Most meg akkor ez a bajotok?

Na elmentek ti a jó.. :@@@@@@@@@@@@@@

2018. szept. 7. 18:17
 30/31 anonim ***** válasza:
61%
Szard le a nőket, neked egy nővel van dolgod, találd meg őt.
2018. szept. 7. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!