Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves nőként miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves nőként miért ennyire nehéz jó társat találni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Eddigi párkapcsolataimban főként a szívemre hallgatva kezdődött minden, majd valami mindig elromlott, gondoltam azért, mert nem igazán volt meg az ismerkedős, randizós szakasz az elején. Jelenleg azonban teljesen kétségbe vagyok esve. Eljutottam arra a szintre, hogy tudatosan próbálom 'megtalálni' azt az embert, akivel párkapcsolatot létesítenék, azonban kivétel nélkül minden férfi, akivel elkezdtem beszélgetni, egy idő után áttér a szexuális témára, mondván 'minek várni, minek ismerkedni'. Ha tisztázni próbálom a dolgokat, akkor pedig lelépnek szó nélkül. És teljesen mindegy, hogy fiatalabb/idősebb korosztályról van szó. Mit rontok el? Mire figyeljek?

2018. szept. 7. 09:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem rontasz el semmit, sőt, jól teszed hogy nem adod be a derekad az ilyeneknek:)

Csak azt tudod csinálni, hogy tovább keresgélsz, vársz amíg találsz végre egy normális férfit :)

2018. szept. 7. 10:22
 12/28 anonim válasza:
100%

Te nem rontasz el semmit, a világ ilyen sajnos. Amikor a videoklippekből, filmekből, sorozatokból ömlik a szexualitás, ahol egy kapcsolat úgy van ábrázolva, hogy amikor megismerik egymást még aznap lefekszenek, ne csodálkozzunk, hogy a legtöbb pasinál is hasonló az elvárás. Ismerek egy hozzád hasonló 26 éves lányt, aki szintén azért nem talál párt, mert nem fekszik le pár nap után az "udvarlóival", akik emiatt lelépnek.

A "minek várni, minek ismerkedni" típus jó eséllyel eleve csak szexet akar. Szóval, kitartást neked!

2018. szept. 7. 10:22
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Közel egy évtizedig voltam az a tipikus barátzónás srác. A legdurvább eset az volt, amikor másfél évig ragadtam be egy ilyen "kapcsolatba".

Aztán az egyik ilyen lánybarátomtól megkérdeztem, hogy mi a baj velem, azt mondta, hogy nem mutattam ki az elején a szexuális vonzódásomat és ezért.

Tehát a nők többsége (vagy legalábbis egy jelentős része) úgy működik, hogy ha az elején nem mutatod ki, hogy szexuálisan is érdeklődsz iránta, akkor betesz barátzónába és onnan gyakorlatilag nincs kiút. Lehetsz akármilyen jóképű, kisportolt testalkatú, humoros, kedves, stb., sikerülhet bármilyen jól az első randi, ha nincs meg a szexuális töltet, akkor barát vagy és nem férfi.

Ez nem tudatos, a legtöbb nő így "működik". Lehet, hogy te nem, lehet, hogy a barátnőid sem, de sokan igen, akkor is, ha még nem tudatosult bennük vagy még saját maguknak sem vallják be.

Azóta vannak sikereim és azóta van/voltak párkapcsolataim, amióta már az első randin egyértelművé teszem, hogy mit akarok és mit nem. Korábban én is az előbb ismerkedjünk össze, haladjunk lassan elvek mentén próbálkoztam, de soha nem jött össze semmi.

Persze ezt is lehet jól és rosszul csinálni. Lehet bunkón vagy épp intelligensen, humorosan. Ezt is meg kell tanulni. De a lényeg, hogy a férfiak egy jelentős része a korábbi tapasztalatai miatt kénytelen már az elején fölhozni a témát. Ez nem mindenkinél jelenti azt, hogy csak meg akar dugni. Meg azt sem, hogy rögtön az első randin már szexelni akar (én sem szoktam).

35/F

2018. szept. 7. 10:56
 14/28 anonim ***** válasza:
56%

Osztom #13 véleményét, ez bizony így van. Ha nem mutatom ki férfiként, hogy nőként tekintek rá és szexuálisan is vonzódok hozzá, akkor el leszek könyvelve töketlennek, tesze-tosztának, nyuszinak vagy impotensnek, melegnek.

Ezért tehát TI nők vagytok elsősorban a felelősek. Lehet, hogy nem tudatos, mint írta is az előző, de ettől még így van.

Én pl. sosem keresek csak szexkapcsolatot, mégis felhozom ezt a témát IS idejekorán, egyrészt mert szeretném kipuhatolni mennyire klappolnánk így, másrészt egy prűd fapi*ával nem kerülnék párkapcsolatba, harmadrészt pedig mert így legalább látja, hogy nagyon is érdekel a dolog.

És ismétlem: én nem keresek alkalmi és szexkapcsolatot.

Aki meg ezt nem érti meg, az mehet a levesbe. Senkivel sem akarok csak barátkozási szándékkal ismerkedni, ha nőből van. Nem vagyok tini, hogy telelegyek lánybarátokkal.

Mindazonáltal ha tudom, hogy klappolnak az igények, nem fogom sürgetni a szexet, majd jön magától.

2018. szept. 7. 11:45
 15/28 anonim ***** válasza:
31%

Ezt a dolgot bizony a nők rontották el. 10 randimból 6 nő már az első alkalommal leszopott a kocsiban, a maradék 4 pedig a második alkalommal szétrakta a lábát.

Egy pasi ha nem prbóbálkozik akkor rögtön rajta a bélyeg hogy impotens, homár, aszexuális, vagy mentélisan beteg.

Ha a pasik ilyen nőkkel találkoznak rendszeresen akkor ehhez szoktak, ennyire is értékelik őket. Aki komoly értékes nőt keres az sem fogja azt mondani a nőnek hogy ne haragudj de nem fekszem le veled amíg meg nem ismertük egymást.

Ha én férfiként egy értékes, feleségnek való nőt keresek akkor nem fogok választani egy olyan cafkát aki az első éjszaka szétteszi a lábát.

Ha viszont rábukkannék egy olyan nőre mint te vagy akkor minden áldozatot képes lennék meghozni érted, szex terén sem lennék türelmetlen hanem értékelném a kitartásod.

Azok a pasik akikel találkoztál nem akartam tartós kapcsolatot, csak meg akartak döngetni, aztán jöhet a következő.

2018. szept. 7. 12:47
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

#15: ez mondjuk jó nagy hülyeség amit összehordtál. Sosem az alapján ítéltem meg egy nőt, hogy milyen hamar bújt ágyba velem. Ez amúgy is képmutatás és ebből a szempontból téged is nyugodtan el lehetne ítélni. Szóval pffff....

Én utálom a játszmázásokat, direkt húzást, stb. A kedvencem, mikor tudni a nőről, hogy a fél város megkapta, de velem el akarja játszani, hogy nehezen kapható és "küzdeni kell érte". :D Itt szoktam röhögőgörcsöt kapni kb.

A vetítés, játszma a leggázabb.

2018. szept. 7. 12:54
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

Rosszul ( nem a hozzàd való férfiakat vàlasztod). Nyilvàn azért mert senki homlokàra nincs ràírva, hogy vele passzoltok.:)

A tàrskeresés ilyen. Időbe telik mire olyan férfit talàlsz aki igazàn a tàrsad lesz. Addig pedig nagy eséllyel lesznek hosszabb- rövidebb kapcsolataid. Nagyon ritka hogy valaki elsőre olyan pàrt talàl akivel annyira klappol minden, hogy végleg együtt maradnak.

De azt nem értem mi baj a szexualitàssal, ha kinyilvànítja valaki, hogy úgy érdekled mint nő és nem baràt. Anno ha ezt valakin nem éreztem, hogy akarja, el se mentem egy 2. randira sem.

Nem azt mondom hogy első randin szexelni kell de ez ugyanúgy része egy egèszséges kapcsolatnak. 2-3 hét, 1 hónap utàn azért nem àrt ezt is megtapasztalni.Ki hogy èrzi. Gondolj bele mennyire rossz, ha hetekig ismerkedsz valakivel, nagyon megkedveled, megszereted, erre kiderül hogy az àgyban nem illetek össze. Hatalmas csalódàs!

A komoly tàrs megtalàlàsa nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat, ha van egy kedves, normàlis, humoros személyiséged, kèpes vagy beszélgetni a körömlakkokon túl màsról is, fogsz magadnak pàrt talàlni:) Legyél egy picit nyitottabb.

Nekem pl 24 évesen sikerült 5 év utàn (19 voltam mikor elkezdtem ismerkedni),, úgy, hogy 2 teljes év kimaradt, az alatt nem randiztam, nem ismerkedtem mert nem akartam. szóval nem voltam sokkal idősebb nàlad. 25 évesen , 1,5 évvel később össze is hàzasodtunk:). Nincs veszve semmi, fiatal vagy még. Ha 26-27 lennél, talàn megérteném hogy kezdesz aggódni, de most semmi okod rà. Legyél türelmes, kitartó, de ne görcsölj ennyire rà mert akkor nem fog összejönni. 32/N

2018. szept. 7. 13:02
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

17. Vagyok

Lemaradt: aki azt mondja hogy minek ismerkedni az biztosan csak szexet akar. De aki azt kérdezte hogy pl minek vàrni( attól függ mennyit) ha 3 hónapot, fél évet gondolsz, akkor megértem a pasit is, hogy nem megy bele.

2018. szept. 7. 13:05
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

Sok ember 2-4 randi után szexel. Ez alapján el tudják dönteni, hogy ki tudják e elégíteni egymás igényeit. Ha igen akkor együtt maradnak sokáig, ha nem akkor nem. És ha tetszik, ha nem a kapcsolat a szexről is szól. A férfiak és nők egyformán vágynak rá. Ha neked problémáid akadnak a párkereséssel, akkor lehet te nem csinálsz jól valamit vagy egyedi igényeid vannak. Nem azon múlik a párkapcsolat minősége, hogy meddig nem fekszel le valakivel. És ha túl sokáig húzod a dolgot, akkor sok férfi automatikusan arra gondol, hogy csak ki akarod használni valamilyen téren és nem akarsz tőle semmi komolyat. Ettől nem ők lesznek a hibásak, ők is csak a korábbi tapasztalataik alapján próbálnak helyes döntéseket hozni.

Ha tartós kapcsolatot akarsz akkor ne a szexre koncentrálj, hanem arra, hogy ki mennyire rendes ember, hogyan beszél más emberekről, mennyit ítélkezik, mennyire segítőkész ... stb.

2018. szept. 7. 13:05
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

El vagy tevedve.

Ha egy ferfi meglat egy lanyt nem az jut eszebe hogy milyen jol tud derivalni, hanem hogy jol megdugna.

Ez teny, mint latod a pelda is ezt mutatja.

A kaocsolataid NEM azert mentek tonkre mert keves ideig ismerkedtel, hanem mert nem illettetek ossze.

Ismerkedes idoszak alatt ugyis mindket fel a szebb oldalat mutatja igy huzhatod az idot de ugyse a valos kepet fogod latni.

2018. szept. 7. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!