Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem 37-38 évesen társat találni?
Ha nő vagy, akkoe igen.
Ha egy lúzer pasi, akkor nincs, maximum akkor, ha változtatsz.
Szerintem ha eddig nem találtál, akkor nagyon erősen el kell gondolkodnod azon, hogy min kell változtatnod, hogy elérd a célodat.
Pl. én 19 éves koromban súlyos vesebetegséget kaptam, dialízisre kerültem, és utána csak 32 évesen kaptam új veseátültetést és ezzel új életet.
A volt gimis osztájtársaknak már mind 1-2-3 gyerekük volt, én meg még szűz voltam.
Összeszedtem magam, és minden alkalmat megragadtam ismerkedésre. Net, tánctanfolyam, PUA tréning, jóga, borkostolótanfolyam, stb, amit el tudsz képzelni.
Szerencsére bejött, most nős vagyok és útban van már a második gyerek. De rengeteg hiábavaló randin, ismerkedési kísérleten, leszólításon, epekedésen voltam túl, amíg rátaláltam a feleségemre.
41/F
Volt igen. Bar hosszu, sokéves kapcsolat csak egy.
Attol tartok en is, hogy elobb-utobb lemondok rola :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!