Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt megtérőként,26 évesen van még esélyem szintén keresztény férfit találni magamnak?
Ez függ a közösségtől is. De tudomásom szerint mindenféle korosztályban vannak egyedülállók. Ahogy én látom nagyon meg kell nézni, hogy kit vesz el/kihez megy hozzá az ember. Mivel keresztény közösségről van szó, ezért olyan szemléletű embereknek kellene egymással az életüket összekötni, akik hasonlóképpen gondolkodnak (erről is), és aki pl a hitét komolyan veszi, annak ebben is jobb ha hasonlóra talál. Ez szerintem nem a bigottságról szól, ha megnézzük pl akik egészségesen élnek, és szeretnek odafigyelni az étkezésre/mozgásra, azok is nagyon gyakran igénylik, hogy a másik is adjon magára. Ez kb erről szól, nyilván vannak fanatikusak, de az szélsőséges, én most a normál keretekről beszélek.
Szerintem kérj segítséget ebben, vagy nézd meg milyen egyéb rendezvények vannak, ahol lehet emberekkel beszélgetni, kirándulni stb. Kb ezek a lehetőségek vannak. Sokan keresik a társukat itt is, de érdemes emberileg megismerni a másikat, és a hit dolgoktól függetlenül természetes emberként viselkedni/beszélgetni a megfelelő lehetőségek között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!