Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani keresztény társkereső oldalakat?
Ha ott találtam volna bárkit is akkor nem interneten keresnék.
Tudom hogy rá lehe keresni, de dem tudom melyikre érdemes egisztrálni. Úgy hallottam nem mindegyik megbízható.
Bocsi, de nem szeretnék túl közel kerülni a politikához.
Köszönöm, ránézek, bár nem a katolikus felekezethez tartozom.
Ez egy nagyon jó felvetés. Kérlek ne vedd bántásnak amit most írni fogok, mert nagyon értékelem a válaszodat, viszont szerintem nem fog csak úgy az ölembe pottyanni valaki. Muszáj hogy egyáltalán megtudják hogy létezem. Eddig csak olyanok találtak meg, akik ki akarták használni az értékeimet és a hozzáállásomat, meg visszatartottak a fejlődéstől a hitben. De nem hiszem hogy csak ilyenek vannak. Ezért szeretnék mindent megtenni ami rajtam múlik.
A kérdésem sem bántó szándékú volt, elnézést, ha így hatott. Csak érdekelt, hogy egy, az Isten útján járó ember, a társkeresési nehézségekkel járó aggodalmait miért nem tudja Rá bízni. Szabad döntésed van, hogyan oldod ezt meg, tehát nem szólok bele, a te dolgod. Egy bátorítást azért elküldenék neked, kívánva a legjobbakat és türelmes szívet.
"És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzek néki segítő társat, hozzá illőt."
/I.Móz.2:18/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!