Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt megtérőként,26 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt megtérőként,26 évesen van még esélyem szintén keresztény férfit találni magamnak?

Figyelt kérdés
Vagy ezzel már elkéstem, mivel általában véve korán házasodnak a keresztény férfiak.
2018. aug. 3. 17:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem még bőven van esélyed. Sokan, főleg a férfiak nem házasodnak meg addig, ameddig nincs meg a diplomájuk (esetleg több diploma) és egy olyan munkahelyük, amivel már biztonsággal vállalhatnak gyerekeket házasság után.
2018. aug. 3. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Elég sértő, hogy "nem normálisnak" nevezik egyesek a keresztényeket. De valami kehe lehet, mert ezt nem szabadna eltűrnünk.
2018. aug. 3. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
akkor fájdul meg mindenük ha nem reagálsz semmit..
2018. aug. 3. 23:46
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

# 12

Ha eltűröd, ha nem, leszünk páran, akik nem tartjuk normálisnak. Undorodom a mélyen vallásos emberektől, főleg, ha kérés nélkül felhozza témának a vallásos dolgait egy sima mindennapi interakció során. Meg amikor egy gyerekre kényszerítik rá a dogmáikat. Vagy amikor hátráltatják a haladást és a tudományt.

Ha a munkahelyen hozakodna elő valaki a vallásos dolgaival napi szinten, azt el is küldeném a búsba egy idő után, oda sem való ez.

Nekem mind1, ki miben hisz, csak csinálják kussban.

2018. aug. 3. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Kicsit tág a kérdés! Én is keresztény vagyok 23 éves /f még nem házasodtam de kapcsolatom sincs! De keresztényen belül is a magyar ős vallást vallom és nem a mostani zsidó baromságot!
2018. aug. 4. 10:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdés hová térsz meg...
2018. aug. 4. 10:44
 17/21 anonim ***** válasza:

#14: Igen vannak mélyen fanatikusak a társadalomban. A fanatizmus nem egyenlő a vallással.

De érdekes módon akik undorodnak a vallástól, azok is igen nagy vehemenciával kirekesztenék a hívőket. De persze az nyilván nem fanatizmus... :)

Volt rossz tapasztalatod, és nem tetszik... ennyi. Ez még érthető. De ezért nem kell itt embereket a betonba taposni.

És amúgy a fanatizmushoz nem kell vallás, ott van a politika is akár. Nézd meg a tüntetéseken a sok nyugdíjast, hogy kelnek ki magukból. Igen, nemcsak a vallás fanatizál...

Vagy ott van egy pride. Az ma már szinte egy új vallás lett... Hívő embereket megszégyenítő aktivitással vannak jelen egyesek a társadalomban, és agresszíven tolják a meggyőződésüket. Akik így teszik, őket "nem szabad bántani", de mindenki aki vallásos az kussoljon. Érdekes.

Szóval attól, hogy valaki vallásos, vagy hívő, még nem fanatikus, sőt még ki is kérné magának. Rengeteg ember vallásosnak tartja magát, de nem gyakorolja aktívan a hitét... Ettől még hívőnek vallja magát.

2018. aug. 4. 11:52
 18/21 anonim ***** válasza:

#14 Te gyakorlatilag olyan vagy, amilyen embereket utálsz. Vagy rosszabb. Az ilyenek miatt hal ki a fehér ember, és dől romba Európa - is.

Jó lenne, ha lennének még fanatikus keresztények...

2018. aug. 4. 12:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem egy konkrét rossz élményem volt vallásosakkal, hanem 12 évig jártam egyházi iskolába, és a szabadidőmben is voltam vallásos közegben, így elég pontos képem van a dolgokról.

Nekem nevetséges az egész, és sokszor kifejezetten káros. Ha csendben "hisz", az az ő dolga, de a 36%-oshoz hasonlóak egyenesen elmebetegek az én szememben és kész.

Nagyon kevés a mélyen vallásosak között az intelligens ember, ritka, akár a fehér holló, de ha mégis van ilyen, akkor sajnálom az agymosott neveltetése miatt. Ennyi.

Nem rekesztek ki senkit, ameddig velem nem erőszakoskodik és engem nem zavar, tudunk tekintettel lenni egymásra.

2018. aug. 4. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Még csak most lesznek majd rossz élményeid. Visszasírod még a keresztényeket...
2018. aug. 4. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!