Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet olyan tarsat talalni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan tarsat talalni, ahol nincs min felkapjam a vizet?

Figyelt kérdés

Minden kapcsolatom eddig santitott valahol, szep kezdetek, utana a biztatas a környezetem reszeröl , hogy szakits , nem jó ez neked stb

Utólag latom , hogy ott tevedtem, hogy ahelyett hogy szakitottam volna , vagy elfogadtam volna a helyzetet , inkabb gyakori lelkizesekkel, kommunikacióval próbáltam javitani a kapcsolatokon, ami a pasikat idegesitette , mert nem allt szandekukban valtoztatni .

Az egyik nem akart elkötelezödni , a masik nem allt ki ertem , es ezek a pasik mindig mondtak hogy túl sokat cseszegetem öket . Persze , nem kellett volna , lepni kellett volna .

Most mar nem olvasok be senkinek ,mert tudom hogy a dolgok vagy jönnek maguktól , vagy odebb kell allni

Szeretnek egy kapcsolatot , ahol nem folyamatosan rágódok, es kompromisszumot kötök, hanem ahol tenyleg ellazultan boldog lehetek.

Úgy erzem minden kapcsolat tiporja az önbecsulesem es a turökepessegem.

Es nemhogy ennyi tudassal könnyebb lenne , hanem egyre nehezebb jó minösegu kapcsolatot talalni , egyre több kompromisszumot kene elfogadjak es nem vgyok kepes ra, mert a pulzusom ezer a streszztöl.

Persze kifele mindig mosolygok, szuper laza , erzekeny , tanult nö vgyok , de belul emesztem magam

Talalhatok olyat aki mellett megnyugszom?

2018. júl. 15. 19:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
'szép kezdetek' Ne jobbnak és másnak mutasd magad, mint aki vagy, és akkor megkapod azt a férfit aki hozzád való, aki meg nem hozzád való, az azonnal kiderül mielőtt még bármi is elkezdődne. Mert akinek önmagad lénye tetszik, annak úgy fogsz tetszeni aki vagy és nem egy más nőt, akit eleinte mutatsz magadból.
2018. júl. 15. 19:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem h önmagamat adom , igaz nem hangoztatom lepten nyomon hogy tarsat akarok mert se ketsegbeesett se nevetseges nem akarok lenni , es kell alkalom hozzá , mondjuk
2018. júl. 15. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
maximalista vagy:) nem bírod a kritikát és meg akarsz felelni. Mind súlyos hiba.
2018. júl. 15. 19:37
 4/13 A kérdező kommentje:

Én birom a kritikát !!

De sose kapok.

Viszont megfelelesi kenyszerem hires

2018. júl. 15. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:

"tanult nö vgyok "

Ez így, ezzel fog járni. Nehezen fogod megtalálni akit te megálmodtál magadnak.

2018. júl. 15. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy érzed, hogy önmagadat adod, és még sincs igy mert félsz, hogy a magad valójával nem kellenél annak a férfinek. Betig ilyen esetben kell a legbátrabbnak lenned, és egy lapra feltenni mindent, mert csak ez az egy lehetőséged van, hogy megúszd a csalódást, és már az első pillanattól kezdve tudj szelektálni.
2018. júl. 15. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
pedig
2018. júl. 15. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok, amik könnyebbé tesznek egy embert a társtalálásra, és a kapcsolat hosszabb távon faló működésére.

Nem mindenki egyformán alkalmas egy hosszabb kapcsolat ápolására, ez elég sok kompromisszummal, tűréssel, odaadással, odafigyeléssel kell, hogy működjön.

Vannak, a kretén szóval "kapcsolatfüggő" -nek nevezett emberek, na ők azok, akik tudnak szeretni, odafigyelni, törődni, stb.

Ezt titulálják az olyanok, akik: hamar idegesek lesznek egy kapcsolatban, képtelenek alkalmazkodni, a másikat akarják megnevelni, önmagukat a végletekig tökéletesnek látják, ezért csakis a másikban keresik a hibát.

Na ők nem alkalmasak semmilyen formában emberi kapcsolatokra, mert csak keserűséget, és csalódást okoznak mindenhol.

Sosem késő szakember segítségét kérni.

2018. júl. 15. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Az első mindig az legyen, hogy neked legyen jó.

Te , te , te és aztán mások.

És ha egy pillanatig is úgy érzed, hogy ez neked nem megfelelő ebben te nem leled örömöd és nem lehetsz önmagad mert úgy érzed az nem tetszene a másiknak, vagy tele vagy kételyekkel akkor ne folytasd.

2018. júl. 15. 19:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!