Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek, örökre így marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, örökre így marad?

Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok. Több, mint 5 éve nincs párkapcsolatom, futó kapcsolatom sem volt ez idő alatt. A baj az, hogy zárkózott vagyok, félek a nőktől és kezdeményezni is félek. Ennek megvannak az okai, túl sokan visszautasítottak a kinézetem alapján, ugyanis inkább taszítom a nőket, mint sem vonzanám. A sok visszautasítás miatt, sajnos már elment a kedvem a társkereséstől. Mindig is az átlagos nőket céloztam meg, nincsennek olyan nagy igényeim, ami miatt ne lehetne kapcsolatom. De akárhányszor meglátnak csak visszautasítást kapok. Nincs már önbizalmam és borzalmas, hogy kimozdulni sem tudok már ez miatt. Szerintetek, ez így marad? Mert ha igan, akkor jobb lenne beletörődni.
2018. szept. 6. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki bátran, bármerre egyedül is, de xard le a nőket a jövőben. Rájuk se nézzél, ha nem muszáj. Ha valaki esetleg melléd ül és látod, hogy közlékeny lenne, fogékony egy beszélgetésre, akkor dumálj vele, mint egy haverral, teljesen céltalanul, kicsit lekezelően. De ne erőlködj tovább, engedd el a dolgot. :) 43F (egy boldog remete)
2018. szept. 6. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

"zárkózott vagyok, félek a nőktől és kezdeményezni is félek"

Amíg ez így marad, aligha lesz társad. Nők ritkán kezdeményeznek, főleg olyan férfinál, akinek nem túl előnyös a külseje.

2018. szept. 6. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad igy állni a dolgokhoz...

Visszautasitottak? Na és?

Felemelt fejjel tovább kell menni lesz aki viszautasit de lesz aki nem... Olyan mint a busz ha lekésed az egyiket jön a másik.

Merj élni kezdeményezni.. Aki nem játszik az nem is nyer :)

2018. szept. 6. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is fogsz kezdeményezni, akkor biztos, hogy így fog maradni, hacsak nem repül a sült galamb be a szádba 😀 Ezt először magadban kell rendbe tenni, nincs olyan, hogy reménytelen....
2018. szept. 6. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a problémád a kinézeteddel?
2018. szept. 6. 11:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Lényegében minden... de azt hiszem, mégiscsak inkább ráhagyom az egészet, mert már nem igazán viselem el, hogy ledegradálnak... és szerintem, senki sem viselné el. Ez nem próba! Hogy egyik jön, aztán a másik. Nálam ez így nem megy... :-( Az a baj, hogy ha megkedvelek, mondjuk valakit, akkor egy idő után többet érzek... Ő meg nem úgy, mintha szeretne valamit... :-(
2018. szept. 6. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:

3 mas válaszolò vagyok.....

Most komolyan ember mit vársz tölünk ha te igy állsz a saját dolgodhoz??

Ne legyél már ilyen puha pö.s...

28/N

2018. szept. 6. 12:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Már semmit... :-(
2018. szept. 6. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
je
2018. szept. 6. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!