Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy ez már örökre így marad?

Figyelt kérdés
Először is, fogadjátok el, hogy reálisan ítélem meg magam. Most leszek 28 éves, magas, sovány, arcra átlagos srác vagyok. Talán az öltözködésem nem túl divatos, de mindig tiszta ruhában, ápoltan jelenek meg. A magyar viszonyokhoz képest jól keresek, négy éve lakom albérletben, van saját autóm. És most jöjjön a gond: eddig csak egyéjszakás kalandokban volt részem, akiket szerettem és akiknek udvaroltam, mind elhajtottak. Legutóbb beleszerettem egy nálam tíz évvel idősebb kolléganőmbe, akiről máig azt hiszem hogy ő az igazi, de nem hagyta ott értem a rossz kapcsolatát és a barátságunkat is feladta. Apropó barátok: már egy sincs, mind lemorzsolódtak mellőlem. Esténként egy kis ital mellett nézegetem a Facebookon, hogy egykori szerelmeim közül már mindenki boldog kapcsolatban él, csak én maradtam egyedül. Aztán, ha nem kell másnap reggel dolgozni, akkor iszom hogy el tudjak aludni. De még ekkor sincs nyugtom, mert sokszor álmodom azokkal akiknek nem kellettem, főleg a kolléganőmmel akiről írtam. Mit tehetnék? Vagy talán képtelen vagyok egy kapcsolat kialakítására?
2018. jan. 7. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Még hogy reálisan. Kis cuki. Tanul, kis testvérem. :)))

Gyakorolj elemzést. Ne randomkkal próbálkozz.

2018. jan. 7. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez már a beteges “kattogás” jele. Egy normális ember sem kínozza feleslegesen magát. Persze ideig óráig én is baromira tudok szenvedni de aztán foglalkozom a hobbimmal, olvasgatok, netezek, mászkálok, vásárolgatok, főzök, filmezek, vallási dolgok is érdekelnek. Utazást szervezek, családozok, sportolok stb.

Vagy neked 0-24ben csak ez jár a fejedben és semmi más nem tölti ki az életed? Vegyél már erőt magadon.

2018. jan. 7. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. A fb nem a valo vilag.

2. A pia ezt segit meg jobban elferditeni.

3. Ameddig sajnalod magad, ez nem is fog

valtozni.

4. Irj egy tervet, celokkal,almokkal (a nok elerese nem alom), tervekkel, mindegy h munkahelyi,kinezetbeli,anyagi vagy belso fejlodes. Tablazd be az eleted,az idodet es ahogy no az onbizalmad amiatt h elertel egy ujabb pontot a listadon,ugy fog hozzad csatlakozni a megfelelo ember. Jelenleg az eleted a fb-pia-munka-buslakodas mester4esben forog. Mozdulj,akarmerre.

10es skalan szerintem eros 8as baratnom gazdag,jokepu,kigyurt ferjjel,nanasi pal fotokkal,2 szep gyerekkel,evi 3 csaladfotozassal es legalabb 2 nagy kulfoldi nyaralassal van a fb-on. Viberen negyedevente elsirja h mindez kirakat. Es ez teljesen atlagos sztori. Te alakitod az eleted.

2018. jan. 7. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ennyire sok energiádat köti le a múlt, addig nem jut elég a jelenre és a jövőre. Zárd le a múltat és próbáld megtalálni azokat a dolgokat magad körül, amik örömet szereznek. Sportolj, járj színházba, láss világot. Ha az sugárzod magadról, hogy élvezed az életet, akkor sokkal több ember számára leszel vonzó.
2018. jan. 7. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg elhiszed magadról,hogy csak ennyit érdemelsz,addig igen,képtelen leszel normális életet élni.Sok időd van agyalni,alakíts ki egy életformát,amibe nem fér bele a kattogás és az ivás!Gondolok itt arra,hogy esténként eljárhatnál például futni,kondiba.Vagy vehetsz önfejlesztő könyveket,én is azt olvasok.
2018. jan. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!