Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy az ember örökre boldogtalan és magányos marad?

Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen sajnos. Az hiszem, hogy lassan beállok az éjjeli őrséghez.
2016. máj. 27. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem unjátok még ezeket az önsajnáltató kérdéseket?
2016. máj. 27. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Turcsy :(((
2016. máj. 27. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Egyszer meghal...
2016. máj. 27. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Jah, én. Ha nem teszek ellene semmit.
2016. máj. 27. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
biztos van ilyen. szerencsére én intelligensebb vagyok annál, hogy boldogtalan legyek. Annyi minden van a világban, ami elfoglal örömet, meglepetést tud okozni.
2016. máj. 27. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Tudjátok találni kell olyan elfoglaltságot, hobbit amivel örömöt szereztek magatoknak. Ezer embernek elmondom mindig és már unom egy kicsit. A saját boldogságodért te vagy a felelős nem más. Ha te ezt választod akkor igen boldogtalan leszel egész életedben. Ez ellen tenni kell nem csak sajnálkozni.
2016. máj. 27. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem mert fel tudja magat talalni maganyosnak maganyos marad de boldognak boldog lehet :) az ilyen embereknek altalaban mindegy mert boldogok de veszteni valojuk nincs szoval ha meghal nem fog utanuk sirni senki :) en is igy vagyok :))
2016. máj. 27. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, van. Erre talán a megoldás az, hogy elfoglalja az ember magát valamilyen tevékenységgel, és máris nem ilyesmin agyal, ami hosszú távon értelmetlen lenne amúgy is.
2016. máj. 27. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
úgy kellene kezelni a másik nemet, h az egy plusz örömforrás, ha sikerül barátot/bnőt szerezni, de ha nem jön össze akkor is boldognak kéne lennünk, tudom nehéz ez, meg könnyű mondani, de mint korábban említették tényleg nagyon sok örömlehetőség van az életben, de ha máshogy nem megy, akkor nézz meg egy Afrikáról szóló videót, és örülj neki, h legalább te nem éhezel, de ha esetleg éhezel is, kút biztos van felétek, ahol inni legalább tudsz.
2016. máj. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!