Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok itt a boldogtalan ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok itt a boldogtalan ember?

Figyelt kérdés
Azért ehhez a témához vetem fel a kérdést,mert a boldogság elképzelhetetlen egy másik szerető személy nélkül!

2012. szept. 27. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

elég sok igen.én is az vagyok.De nem írok ki kérdéseket

F19

2012. szept. 27. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg a boldogtalan ember elhiheted. Viszont nincs igazad mert lehet az ember boldog párkapcsolat nélkül is:))) Nekem sikerült ez.
2012. szept. 27. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Hááát... hazudnék, ha azt mondanám, hogy perpill boldog vagyok.
2012. szept. 27. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Én inkább dühös vagyok...
2012. szept. 27. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért, ha igent mondok boldoggá teszel?:D
2012. szept. 27. 20:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem csak azon múlik a boldogság,hogy van-e valakid..Természetesen még megannyi számos dolog van..amitől függhet..de tény és való kettesben jobb!Sokkal jobb,ha valakire tudsz támaszkodni..
2012. szept. 27. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon az vagyok:(((

21/L

2012. szept. 27. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:

nálam ez egy folyamat, leírom:

amikor elhagytak (amúgy kapcs. függő vagyok)

1. lépés: folyamatos önsanyargatás, nincs értelme az életnek, depresszió, bőgés, befarcolás

2.lépés: önpusztítás, alig evés, alig alvás, cigi, vagy más, sport, ilyesmik sehol

3. lépés: kapaszkodó keresés (még jó hogy vannak barátaim, még jó hogy anya segít, még jó, hogy nem vagyok munka nélkül)

4. lépés: visszaesés te vagy a világ legszerencsétlenebb embere, senki nem szeret, de itt már az önsajnálat helyett a düh kezd feltörni. más miért boldog én miért nem? mást miért szeret a pasija, engem miért dobott el. nekem miért így kell élni? miközben én is érek annyit, elegem van mindenkiből meg mindenből, ez nem igazság

5. lépés: a megvilágosodás. ha már senki nem szeret, senkinek nem kellek, munkám sincs, az hol van megírva, hogy attól még nem lehetek boldog? és ezen a ponton nem árt elővenni egy könyvet a pozitív gondolkodásról.

plusz az az egy mondat segít: ne feledd, amit te kudarcként élsz meg, mások akkor kiáltanak fel, hogy micsoda lehetőség!

és mosolygóssá válsz, kiegyensúlyozottá és nicsak van is új valaki a láthatáron :)

szóval a poklok poklát szerintem mindenkinek végig kell tudni járnia, hogy meg tudja élni, hogy fel tudja dolgozni, mert ha valaki kimenti, az még nem lesz az igazi, mert csak mentőöv lesz megint a másik,megint kapcs.függőség és kezdődik előlről...

2012. szept. 27. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja
2012. szept. 27. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem itt elég sokan boldogtalanok, de náluk csak azok vannak többen (néhány kérdésből ítélve) akik unatkoznak.
2012. szept. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!