Miért van annyi boldogtalan ember?
Legalább egy icipicit művelődj, mielőtt felteszel egy ilyen kérdést.
Mi a boldogság? Neked mi számít annak?
A helyen ahol most élünk, van egyáltalán lehetőség boldognak lenni?
Volt már olyan bármikor is, hogy annyi boldog ember élt volna?
Mert azt hiszik, hogy a boldogság valami nagy dolog, ezt keresik, ahelyett, hogy élveznék az élet apró örömeit.
Egyébként a boldogság mindenkinek mást jelent.
Sok a pesszimista ember amikor nincs is rá okuk..
Nem látjuk meg a szépet pedig itt van az orrunk előtt :)
Sokan mondják az utcán: de szép autó!
- Jó lenne egy ilyen nekem is!
És mit tesz érte? semmit, várja a segélyt :))
Így nem fog menni..
Ha nem tetszik valami akkor változtassunk rajta ilyen egyszerű
Én csak magamról tudok nyilatkozni.
Beteg vagyok (pikkelysömör), gyógyíthatatlan, ellep sok helyen, nehéz lesz így munkát találnom valaha is.
Apám alkesz, megnehezíti az életem.
A jövőm sötét, nem tudom, hogy mi lesz velem, félek, hogy a híd alatt fogok élni...
21/L
egyik szinte mindegyik hozzászólásban van igazság. én azt mondom akinek van párja, egészségesek és nem halnak éhen, ők már boldogok lehetnek-nének.
23f
Mert az emberek sokszor magukon kívül keresik a boldogságot pedig hát azért tenni is kel, hogy az fember bolgonak érezze magát...És meg kell látni az apró örömöket is az életben, ahogyan már írták.
:)
A kérdésedre minimum három válasz van, szerintem:
-mert bármink is van, és bárhol is tartunk, mindég úgy érezzük, hogy valami még hiányzik. Jó, jó, hogy ez van, de majd akkor leszek igazán nyugodt, boldog, ha ez+az majd még megtörténik, és így tovább, és így tovább!
-mert azt hisszük, -hiteti el velünk a média is többek között, -hogy a boldogságunkat "kívül" kell megtalálnunk. Tárgyakban, ruhákban, sima bőrben, stb. Ez a boldogság nem lehet tartós, mert mind-mind mulandó. A tárgyakat megunjuk, új a divat, és a bőrünk sajna ráncos lesz. Összetévesszük az örömöt a boldogsággal.
-mert valamiért titkoljuk a szeretetünket magunk, és mások előtt is. Szeretetben élni=boldogság. Hogy mi a szeretet, az aztán egy külön kérdés is lehetne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!