Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány ember utasított vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány ember utasított vissza titeket és ti hány embert utasítotattok vissza?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!

2018. szept. 1. 14:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Engem senki.Akit kiszemeltem mindig megkaptam, nagyon szép nő vagyok.

Én rengeteget!Megszámolni se tudnám... :D

2018. szept. 1. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

2-ből 2. Nekem nem volt kit visszautasítani.

29F

2018. szept. 1. 15:32
 13/19 Bétó apó ***** válasza:
58%
Számszerűen nem tudom, de mindkettőből volt bőven. Az arány pedig úgy 2:1 a javamra, vagyis én utasítottam vissza többet. Igaz, az utóbbi években én gyakorlatilag nem kezdeményezek, ezt a feladatot átadtam a lányoknak, így engem mostanában nem lehet visszautasítani...
2018. szept. 1. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Én senkit se utasítottam el engem sokszor, kb 10szer,többször nem próbálkoztam.

29n

2018. szept. 1. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Talán 3-3. 30N
2018. szept. 1. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem mindig elutasítottak (nem udvarlás céljából, de pl. barátkozás céljából igen. Értsd: csak azért jöttek oda hozzám, mert a barátnőmet akarták megismerni)

Én senkit nem utasítottam el, de nem is volt kit.

25/N

2018. szept. 1. 18:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Sose próbálkozott senki, szóval 0. Engem nagyon sokszor utasítottak vissza, már rég nem számolom, de már nem is próbálkozok. 26F
2018. szept. 1. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Senki nem utasított vissza, nem kellett sosem kezdeményeznem. Én nem tudom hány férfit utasítottam vissza, nem érdekel. Régóta kapcsolatban vagyok, ha ennek ellenére irkál egy ürge, akkor számítson arra, hogy elküldöm. Persze kedvesen, udvariasan, de akkor is.
2018. szept. 2. 08:26
 19/19 anonim ***** válasza:
25N
2018. szept. 2. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!