Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok benneteket mennyire taszít egy önbizalomhiányos fiú?
Nagyon taszító egy önbizalomhiányos ember, nem csak párkapcsolatban, barátként is.
Semmi olyat nem írtál, amin ne lehetne változtatni.
Legyen hobbid, legyen társaságod.
Sportolj valamit.
Ezektől lesz önbizalmad.
Kár, hogy vannak akiknek nem lehet kontakt, mert nem bírja a szemük...
Látom leesett a lényeg...ja nem. Szemüveggel is nézhetsz ki jól, ha olyat választasz, ami jól áll. Vagy spórolj szemműtétre. De gondolom nem mindenki azért önbizalomhiányos, mert szemüveget hord. Arra akartam csak célozni, hoy hozd ki magadból a maximumot, ahogy tudod.
Nincs ezzel baj, exem is ilyen volt.
Ő egyedül SOHA nem híott volna el, ismerősöm beszélte rá... hát, hiba volt egyáltalán kapcsolatot kezdeni vele.
Aki arra nem képes, hogy egyedül! felszedjen egy csajt, az a kapcsolatban is ilyen gyökér marad.
Várfalak mögül könnyű kikiabálni, hogy “még ostromolni se tudsz“, vagy az oldalvonalról, hogy “még passzolni se tudsz“. A biztonságos zónában lévők mindig könnyen beszélnek és ítélkeznek.
Ezt soha nem értettem. Az emberek azt mondják adjam önmagam, de az önbizalomhiányos. És azt is mondják legyen önbizalmam.
De könyörgöm mitől legyen? Az nem jön a semmiből, hacsak nem megjátszom, ami ellentétes az első tanáccsal. A magabiztosság a pozitív visszacsatolásból jön. Aki eleve jól néz ki az sokat kap, így még könnyebb dolga van.
Én egy kezemen meg tudom számolni hány dícséretet kaptam életem folyamán a külsőmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!