Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önbizalomhiányos vagyok a külsőm miatt. Mivel tudnék magamon segíteni?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban is rengeteget csúfoltak, felnőttként meg volt néhány elég rossz élményem az ismerkedés terén. Volt egyszer, hogy meg is mondta az illető, hogy eszméletlenül csúnyának lát.

Az elmúlt években el is ment a kedvem az ismerkedéstől és kicsit elmagányosodtam. Elég rosszul érzem magam ellentétes neműek jelenlétében. Sokszor úgy tűnik mintha viszolyognának tőlem. Elég gyakran ezt távolságtartásnak tudom be és nem is próbálkozom, hogy áttörjem a jeget. Látom, hogy másokkal jól elvannak, engem meg levegőnek néznek. Ugyanígy vagyok ismeretlen emberekkel. Van hogy még a tekintetem is kerülik. Általában minden kis apró dolgot erre a dologra írok mostmár.

Az a kérdésem, hogy ezeket mind a külsőmnek tudhatom be?

A másik téma, ami foglalkoztat, hogy szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hogyan. Van olyan, aki belevágott és orvosi segítséget kért, belement műtétbe? Boldog lett utána és sikeresebb lett az ismerkedés számára?

Ettől függetlenül energikusnak meg életvidámnak tartom magam. Szeretek barátkozni meg szeretem a kihívásokat, kalandokat. Mostanában viszont egyre gyakrabban érzem magam rosszul és valami depresszió közeli állapotban lehetek.

Köszi, ha tudtok tippeket adni, vagy tapasztalatokról írni

2018. jún. 2. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az, ami különösképpen nem szép rajtad? Mert ha csak 1-2 testrész, azon persze lehet segíteni plasztikával, vagy sporttal, ha mondjuk túlsúly.
2018. jún. 2. 15:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy nem vágyom feltétlenül arra, hogy legyen valakim, de néha már egy barátságnak vagy beszélgetésnek is örülnék. Ha ismerkedésről van szó, akkor meg én tényleg úgy gondolom, hogy nem a bomba nők jönnek be és inkább a belső értékek fontosak számomra
2018. jún. 2. 15:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Az arcommal és a testemmel is problémák vannak.

Leginkább az arcom miatt vagyok önbizalomhiányos

2018. jún. 2. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Jobb tanácsot tapasztalat híján nem tudok adni, mint hogy meg kell tanulni elfogadni magad. Sajnos nem mindenki lesz Adonisz, van aki meg végképp nem.

Ha megelégednél barátkozással is, arra viszont sok esélyed van, az írásod alapján tök normálisnak és kedvesnek tűnsz.

2018. jún. 2. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Én csak annyit tudok segíteni, hogy a nők tanácsait és társaságát úgy ahogy van, hanyagold.

Már, ha nem akarsz az a barátzónás fiú lenni akiről mindig áradoznak, hogy milyen megértő vagy majd hazamennek, leszopják a gyökerüket és sírnak neked tovább, hogy el vannak hanyagolva és hol találnak olyat mint te.

Legyél kicsit ridegebb másokkal szemben, ne lássák rajtad, hogy ilyen érzéseid vannak magaddal.

2018. jún. 2. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, kérdező, de ha egyáltalán semmi konkrétat nem írsz, hogy pontosan mi a külsőddel a baj, akkor mégis minek alapján tudnánk neked tanácsot adni az azon való javítást illetően?
2018. jún. 2. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
2018. jún. 2. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Akár tudatosabb étkezés,öltözködésben jobb stîlus,frizura,szakáll is sokat dobhat a kűlsődön. De tényleg egy másik rovatba ìrd le a pontos gondjaid.
2018. jún. 5. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Figyu en pupos vagyok es voltam mindig is. Szőrös a hátam. Meg rondák a fogaim. 27 vagyok.

De milliomos. Meggazdagodtam egy kis üzletelgetésből. Annyi csajom van hogy durva.

Barhogy is nezel ki egy bmw segit meg nehany euros.

2018. jún. 5. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:

#3 Konkrétumok?

Sosem voltak jó élményeid, vagy csak a rosszakat állítod elõtérbe?

Te hogy viszonyulsz az emberekhez, te barátságosabb vagy?

Hasonló helyzetben voltam, de nem tudtam a külsõmre fogni (pedig bennem is volt egy adag önbizalomhiány a külsõm, DE nem csak amiatt). Láttam nálam csúnyácskább embereket is, akiknek nem jelentett gondot a barátkozás, tehát megértettem, hogy itt nem föltétlenül külsõ a baj.

2018. jún. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!