Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy elvárás, ha ilyen külsejű barátnőt akarok?
"Hát, ha neked is ilyen kisportolt alakod van, akkor nem."
Ez egy kisportolt nő? A fénykép alapján semmi izom nincs a karján. Inkább csak véznára diétázott test műmellekkel.
Ha te is hasonló kaliberű férfi vagy, akkor nem nagy elvárás.
Lóvéd, jó melód, és jó kocsid legyen.
16-os KÖSZÖNÖM!!!! Azt hittem, csak én látom így.
Nem akarom fikázni sem, láthatóan sok férfinak az esete, de szerintem messze nem tökéletes, és legkevésbé sem sportos.
Kérdező: attól függ. Ha dagadt, pattanásos, igénytelen semmirekellő vagy, akinek semmi jövőképe, semmi felelősségtudata, csak elvárásai, meg jogai vannak, akkor igencsak irreális elképzelés. De ilyen esetben bármilyen nő az. Ha jó külsővel rendelkezel, és/vagy sok pénzzel, akkor találhatsz ilyen külsővel nőt. Ha átlagos a külsőd, de van eszed is, jövőképed is, és aránylag jó természeted, akkor még értelmes, gondoskodó, hozzá hasonló külsejű nőt is találhatsz.
Zsák a foltját, meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!