Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem akarok itt megfelelni mindenkinek, vagy van más is?
Fordítva ülsz a lovon.
Ha szoktál ismerkedni, már átmentél a vizsgán.
Ha a nők nem vesznek észre, elkezded keresni, hol a hiba.
azt azért ne felejtsd el, hogy nem ugyan az a korosztály vagy mint akik a kérdéseket és a válaszokat írják.
az a generáció a felszínességre épül.
Ó, ja igen.. a 30-as, 40-es korosztály más. Hol, a holdon? Minden korosztálynak fontos a külső, az egzisztencia. Az nem mindegy, milyen mértékben, a mérték adja neg, h felszínes vki, vagy sem.
Sajnos, azt látom, h a velem egykorú 40-es nők sokszor nagyon nem érzékelik, mi lehetne a reális elvárásuk. Mondjuk, a férfiak is elég hülék, de ez genetikai adottságuk 😊 , ez szóra sem érdemes.
Szerintem is hülyeség ez a megfelelési kényszer. Akinek már megfelelni kell, az nem magadért szeret.
Én régen sokat kattogtam azon, mit gondolnak mások. Most már önmagamat adom, felvállalom a véleményemet még akkor is, ha az másoknak nem tetszik. Van is egy 2 éves kapcsolatom. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!