Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem akarok itt megfele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem akarok itt megfelelni mindenkinek, vagy van más is?

Figyelt kérdés
42/F vagyok. Szinte csak ilyen kérdéseket olvasok: Milyen kocsi, mennyi pénz, testsúly, magasság KELL az ismerkedéshez? Én ezt magasról tojom le. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor ismerkedek a nővel, ha nem, akkor nem, de sose azon görcsölök, hogy átmegyek e vizsgán.

2017. aug. 6. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha jó kocsid van, akkor hajlandó vagyok válaszolni. :D
2017. aug. 6. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan mas se, csak akinek nincs gondja ezzel nem tesz fel hulye kerdeseket, igy azt nem latod.
2017. aug. 6. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Fordítva ülsz a lovon.

Ha szoktál ismerkedni, már átmentél a vizsgán.

Ha a nők nem vesznek észre, elkezded keresni, hol a hiba.

2017. aug. 6. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

azt azért ne felejtsd el, hogy nem ugyan az a korosztály vagy mint akik a kérdéseket és a válaszokat írják.

az a generáció a felszínességre épül.

2017. aug. 6. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Ó, ja igen.. a 30-as, 40-es korosztály más. Hol, a holdon? Minden korosztálynak fontos a külső, az egzisztencia. Az nem mindegy, milyen mértékben, a mérték adja neg, h felszínes vki, vagy sem.

Sajnos, azt látom, h a velem egykorú 40-es nők sokszor nagyon nem érzékelik, mi lehetne a reális elvárásuk. Mondjuk, a férfiak is elég hülék, de ez genetikai adottságuk 😊 , ez szóra sem érdemes.

2017. aug. 6. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, Kérdező, nem vagy egyedül. Semmi értelme megfelelgetni valakinek, mert úgyis kitalál mindig más baromságot, aztán az egyiknek majd nem tudsz megfelelni, és kihajít. Ez meg gondolom nem hiányzik.
2017. aug. 6. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én totál nem akarok megfelelni. Ha szimpátia megvan megvan, ha nem akkor csókolom.
2017. aug. 6. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség ez a megfelelési kényszer. Akinek már megfelelni kell, az nem magadért szeret.

Én régen sokat kattogtam azon, mit gondolnak mások. Most már önmagamat adom, felvállalom a véleményemet még akkor is, ha az másoknak nem tetszik. Van is egy 2 éves kapcsolatom. :)

21/L

2017. aug. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!