Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te miért vagy szerencsétlen a társkeresésben?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok, meg, hogy nem csak én vagyok így, ráadásul nem vagyok egy bányarém se, mégis totál nulla a kapcsolati életem. :/2018. aug. 26. 20:46
11/16 anonim válasza:
Negyvenes, elvált, kisgyerekes anyuka vagyok. Ráadásul az utóbbi években felszedtem jó pár kilót ami az istennek nem akar lemenni. Szerinted?
12/16 anonim válasza:
Nagyon nem értek a nők nyelvén, amúgy minden rendben velem, sőtt...
13/16 anonim válasza:
Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, így elég nehéz ugyanilyen korombeli fiatalos pasit találni. És a gondolkodásuk is teljesen más.
40/n
14/16 anonim válasza:
Mostanában valahogy mindig abba csúszok bele, hogy találkozok valakivel, megvan a kölcsönös szimpátia, hasonló jövőkép és gondolkodásmód, testi vonzalom, viszont valamelyikünknél nem indulnak be a gyengédebb érzelmek. Már több ilyen kört futottam, hol az egyik, hol a másik oldalon. Kicsit már unalmas.
15/16 anonim válasza:
Én is szerencsétlen vagyok benne.
Nekem egyrészt lassan megy az ismerkedés, idő kell, amíg megtudok bízni valakiben, de azután is folyamatosan kételkedek benne. Másrészt nem tartom magam szép embernek.
28F Szabolcs megye
16/16 anonim válasza:
Mert nem vagyok jóképű és pénzes sem, ez elegendő indok
Manapság, ahogy az első válaszadó írta, jó külső és pénz nélkül semmire se megy a férfi a nőknél
Lehet engem is lepontozni, visszakapjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!