Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék vonzó férfi?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 20:32
1/9 anonim válasza:
Kezdetnek az is megteszi, ha nem mások elvárásainak próbálsz görcsösen megfelelni. Hiába erőltethetsz magadra egy társadalom által vonzónak tartott férfi álarcot, attól az még csak egy álarc marad. Senki sem vonzó, aki vonzó akar lenni. Aki vonzó, az csak simán vonzó és kész. 😎
2/9 anonim válasza:
Inteligens,ápólt,nem elhízott,kb ennyi eleg,hogy valaki vonzó legyen,Tűnj ki a tömegből.
3/9 anonim válasza:
Legyél jóképű, és legyen rengeteg pénzed. Más nem is kell.
4/9 anonim válasza:
Beszélj egy normálisabb, és egyenes nő ismerősöddel aki személyesen ismer, és kérd ki a kendőzetlenül őszinte véleményét. Ha van valami amit javasol azon érdemes lenne elgondolkodnod.
5/9 A kérdező kommentje:
Vagyis aki vonzó, az azért vonzó, mert vonzó? :D
Vannak jegyek, amik vonzók, ezek gondolom felvehetők. Vagy csak pár szerencsésnek, aki így született, adatik meg, a többiek meg felejtsék el? Szerintem nem jó irány.
2018. aug. 26. 22:38
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez genetika, akiben megvannak azok a tulajdonságok, az vonzó. :)
7/9 anonim válasza:
Kérdező, mégiscsak ez a helyzet, nem? Akiknek jó adottságaik vannak, azok mindig találnak nőt, gyakran egyszerre van 4-5 barátnőjük, egymással is csalják őket. Az átlagférfi meg örülhet, ha szökőévente egyszer hozzászól egy lány, merthogy sokkal több férfi van, mint nő, úgyhogy megteheti, hogy a legjobbat válassza.
9/9 anonim válasza:
A 3. válaszadónak van igaza. Ha elég jóképű vagy, vagy esetleg gazdag, akkor jönni fognak a nők, ők maguk fognak kezdeményezni nálad.
Máskülönben nincs értelme próbálkozni, le fognak pattintani.
Lehet engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!