Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfiként még számíthatok arra, hogy eljön az igazi?
De sokszor konszenzust is lehet kötni.
Amúgy a szerelem úgyis elmúlik... lassan már úgy kell nőt keresned, hogy aki hajlandó neked gyereket szülni 😃 szóval most még van kis időd ez a szakasz előtt. Mondanám, hogy ki kell használni. De hát szar kapcsolatban nincs értelme lenned valóban.
Azt kell mondanom, a szerencsefaktoron múlik leginkább. Hiába ismersz meg napont 2-3 csajt, ha mind olyanok, akikkel nem illesz össze személyiségban 🤔
De persze még mindig több, mintha a 4 fal közt nyafiznál.
Nem értem #11, miért KELL feltétlenül egy kapcsolat? Abszolút nem életfeltétel, ráadásul sokkal boldogabb és nyugisabb lehet bárki élete párkapcsolat, örökös megfelelési kényszer, meg érzelmi hullámvasutazás nélkül is.
A legnagyobb emberek mind agglegények voltak, pl. Nietzsche, Nikola Teszla, Leonardó Da Vinci, és sorolhatnám még.
A mesében vagy a filmeken maximum. :D
Inkább fektess meg minél több "hamisat" és örülj neki, hogy nincs senki a nyakadon. :D F
Inkább foglalkozz a saját életeddel. Úgy is sajnáltattad már magad a kérdésednél ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. ) úgyhogy kérlek, saját b..romságaidat ne terjeszd máshol. Azért, mert neked múltból jövő sérelmeid vannak, attól még nem minden ember olyan, mint te és nem is szeretne olyan lenni.
Rakd rendbe a saját életedet és csak utána adj tanácsot másoknak.
#14, ki sajnáltatja magát? Konkrét tényt közöltem. Azonkívül én már 4 éve boldog vagyok párkapcsolat nélkül, és sokkal hasznosabb olyasmibe fektetni az energiát, ami vissza is hozza azt.
Azonkívül nézz egy kicsit szét, mi a párkapcsolati helyzet Magyarországon, vagy akár ebben a témakörben! Válás, megcsalás, szakítás, válás, megcsalás, szakítás, a kérdések bő 80%-a ebben a témakörben íródott. Csudaszép kilátások, mit ne mondjak. Baromságokat itt egyedül te beszélsz, édes egy komám. A valóság nem Roszalinda meg Vad Angyal ahol a főszereplők hosszú hányattatás után végre egybekelnek. A valóság nem Szélor Mún, ahol a szerelem ereje mindent legyőz. A valóság nem Tiffany meg Romana-füzetke, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Ideje lenne már felfognod. A párkapcsolat az emberek többségének semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
Ha társfüggő vagy, az a te bajod, de ne képzeld már automatische azt, hogy mindenkinek a párkapcsolat fogja elhozni a non plus ultra boldogságot. A piros kezet pedig vissza is kaptad lendületből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!