Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, belőletek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, belőletek milyen hatást vált ki, ha egy nő a társkeresős profiljában említést tesz a szexről?

Figyelt kérdés

Mármint utalgat rá vagy akár nyíltan fel is vállalja, hogy kedveli. A leírásból kiderül, hogy értékes ember, fontos neki a belső, a lelki összhang, komoly kapcsolatra vágyik, de itt-ott belesző ilyeneket is, hogy:

"Kedvelem a szexet."

"A szexben odaadó vagyok."

"Ha valakit igazán szeretek, számomra a szexben nincs tabu."

"Hangulatfüggő, de olykor romantikus, máskor pedig vad szeretkezésre vágyom."

És hasonlók. Tudjátok, ami egyfelől az olvasó férfiakat felcsigázza, de akár le is lombozhatja. Mert egy nőnél talán nem túl szerencsés a szex említése, mert forróvérűnek, esetleg csalfának állíthatják be. Nőiesség-csorbító hatása lehet.

Ti hogy látjátok ezt? Belefér az ilyesmi egy társkereső hirdetésben vagy egy nő ilyeneket ne írjon bele, mert a pasik egyből asszociálnak erre-arra? Plusz pont ez vagy inkább elriaszt titeket?

2018. aug. 25. 17:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy ilyen adatlap mágnesként vonzaná az alkalmira hajtókat, szóval igazából mindegy, hogy én rögtön továbblépnék, a férfiak 90%-a nem fog így tenni.
2018. aug. 25. 17:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Szóval ennek a felemlítése azonnal háttérbe szorítja azt a részt, amiben az emberi oldalamat mutatom be? A kettő együtt nem férhet meg?
2018. aug. 25. 18:01
 13/22 anonim ***** válasza:
36%

Nézd, egy érett, kulturált ember nem a szexualitáson keresztül jellemzi magát.

szóval nálam mindegy, hogy mit hiszel, hogy bemutatsz mást is, ez nekem egyértelmű jel, hogy nem egymást keressük (és nem azért, mert kapcsolaton belül csak lekapcsolt villanynál fogunk szexelni misszionáriusban).

Egyszerűen ahogy mondtam, nálam az ilyesmi proliság, ugyanúgy, ahogy az, aki kirakja mindenét az utcára felőlem lehet 3 diplomás kultúrember, ha látom a nő pináját, akkor az proli, függetlenül attól, hogy hol él, mi a végzettsége, hányszor megy operába egy évben.

2018. aug. 25. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Korábban írtam már: nekem pragmatikus és kommunikatív benyomást keltenél, mivel utálom a színjátékokat és az én szememben férfiként nem attól fogom magamat értékes férfinek érezni, hogyha velem cicázni kell és csak a taktikázó, önmagukat kellető és játszmázó nőkkel állok szóba.

Nekem bejön az őszinte, manír- és allűrmentes stílus.

F

2018. aug. 25. 18:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Sem férfinél, sem nőnél nem jól jön ez ki. Legyen az emberben némi szeméremérzet.

Egyébként biztos lehetsz, hogy rengeteg levelet kapnál - olyanoktól, akik kizárólag szexet akarnak. :DDD

2018. aug. 25. 18:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Őszintén én nekem ez nem jönne be. Szerintem sem férfinál sem nőnél nem "előnyős" ilyet írni magáról. Ez szerintem maradjon egy intim szféra, ami csak akkor kerül szóba ha már az illetővel közelebb kerültök, személyesen...stb és rákérdez
2018. aug. 25. 18:20
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

Számomra nincs gond azzal ha utalást tesz rá, sőt azzal sem ha kerek perec leírja, hogy neki fontos a minőségi szex. Igazából majdnem mindenkinek az.. csak vannak akik álszentek és miközben ők maguk elvárják a nőtől, hogy merje felvállalni a szexualitását, ha az mégis megteszi akkor leszólják érte..

Nézd, a szex jelentősen befolyásolja egy kapcsolat milyenségét/minőségét. Nyilván ne csak arról szóljon, de igen, legyünk egymással őszinték tehát én csak örülök neki, ha egy nő profilján felfedezhetem a finom jeleket.

Biztos vannak akiket ez elriaszt, vagy megijeszt. Előbbit azért gondolom mert talán könnyűvérűnek gondolják a nőt, utóbbit pedig azért mert nincs megfelelő önbizalmuk és lehetséges, hogy nyomást/teljesítménykényszert éreznének.

Ami pedig azt illeti, hogy ki mire asszociál.. hát.. bármit félre lehet érteni:)

27ffi

2018. aug. 25. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy kamuprofil.
2018. aug. 25. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
Nálam pozitívum. A prüdériát ugyanis nem szeretem. Legalább látom, hogy itt erről szó sincs. Úgysem ebből vonok konklúziót. Ha amúgy értelmes a bemutatkozója, akkor szabad a pálya.
2018. aug. 25. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt, hogy 40 körüli lehet. :D
2018. aug. 26. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!