Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mihez kezdjen az a férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjen az a férfi, aki nem született "jóképűnek"?

Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 09:03
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Na ja, de ki jár 12 évesen edzőterembe?? Normális helyen be sem engednek 12 évesen.
2018. aug. 25. 14:23
 32/44 anonim ***** válasza:
Jogos. Bocsi, amiről meséltem, az még a 80-as évek közepén volt, 86-87 táján.
2018. aug. 25. 14:49
 33/44 anonim ***** válasza:
Akkoriban beengedték. Nem is gondoltam volna, hogy ma már nem tennék.
2018. aug. 25. 14:50
 34/44 anonim ***** válasza:

Sok lehetősége nincs, Kérdező. Ha kigyúrja magát, vagy kőgazdag lesz, akkor ezekkel még kitűnhet, és lesz is csaja.

Ha teljesen átlag a pasas, akiből 12 egy tucat, akkor baromira lutri a dolog, gyakorlatilag a szerencse dönti el. Van esélye így is barátnőre, olyan 1% körüli, kérdés, hogy erre mennyire lehet alapozni...

Aki meg átlag alatti, annak végképp semmi esélye.

Ha engem kérdezel, nem érdemes a párkapcsolati cirkuszba belefolynod, pláne ha semmi sikerélményed nincs. Csak pocsékolod az idődet és az energiádat. Sokkal inkább érdemes a saját utadat járni, hasznos, produktív életet élni párkapcsolat nélkül, és az erőforrásaidat erre fordítani. Ez ugyanis megtérül. A párkapcsolatba fektetett energia viszont sohasem.

"Növesszen szakállat és szipogva élje túl valahogy ezt a tragédiát, míg mások éheznek vagy épp agyon lövik őket másutt."

Annyira bírom ezt a demagóg outsider dumát. Örüljön, hogy ő nem ilyen meg olyan, mert másoknak még rosszabb. Tiszta sorozatgyilkosok érvelése..."jajajajajj bíró bácsi kéremszépen én olyan jó fiú vagyok, csak öt embert öltem meg, nédda az a másik az hatvan embert ölt le, tessék engem elengedni"...

Ugye ezt nem gondolod komolyan :DDD

"Es a csunya nok?"

Csúnya nőnek ugyanúgy nem kell csúnya férfi. Ez a "kasztrendszer" csak elméletben működik, gyakorlatban nem. Ugyanúgy, mint a kommunizmus.

"Ha olyan kérdést találsz, ahol nőkről van szó, azt haladéktalanul nyisd meg és írj oda valami kommentet, amiben kifejted, hogy milyen anyagiasak és felszínesek a nők..."

Még szerencse, hogy ti fikkanthatjátok a szűz nyomi lúzer férfiakat 24/7 ahogy a torkotokon kifér, de fel vagytok háborodva, amikor ugyanezt kapjátok vissza...

2018. aug. 25. 17:40
 35/44 anonim ***** válasza:

"jajajajajj bíró bácsi kéremszépen én olyan jó fiú vagyok, csak öt embert öltem meg, nédda az a másik az hatvan embert ölt le, tessék engem elengedni"

Íronikus, hogy ez a példa a demagógia felsőfoka. Ne keverjük azt, hogy valaki pityereg, hogy nem született "jóképűnek", meg hogy valaki ötszörös gyilkos. Majdnem ugyan az... Okos. Okos érvelés!

A kérdező úgy adja elő, mintha az élet fő értelme és lényege a jóképűség és ebből fakadó csajozás. Ha az nincs akkor már azt se tudja mihez kezdjen, hisz veszett ügy az egész egzisztencia. Ezt hivatott kontrasztba állítani az, hogy máshol nyomorognak és terrorban élnek, rávilágítva mennyire bagatel probléma ez. Kis ésszel érthető ez és nem kéne magyaráznom. No persze egy kis ésszel megáldva olyat se állítana senki, hogy 1% esélye van és átlag alattinak semmi, szóval végül is meg is van az értetlenkedés oka.

2018. aug. 25. 18:10
 36/44 anonim ***** válasza:

#35 tényleg ne keverjük. Arról ugyanis senki nem tehet, hogy nem született jóképűnek, arról viszont igen, ha embert öl. Tehát te olyasmit akarsz leverni rajtuk, amiről nem tehetnek.

A "sorozatgyilkosok érvelése" fogalom nyilván nem szó szerint sorozatgyilkosra értendő, hanem bármire, amikor valaki úgy próbál jónak feltünteni egy jelenséget, hogy ujjal mutogat arra, ami még rosszabb. Ez az egész érvelési hiba lényege.

Az átlagférfiaknak nincs sok esélyük, ezt be kell látnod. Óriási férfitöbblet van, egy lányra jóval több férfi van, mint férfira lány. Miért érné hát be az átlaggal, ha kaphat jobbat is?

De ugyanez megvan az átlag alatti lányoknál is, akinek szintén nem kell átlag alatti fiú. Akkor se, ha belsőleg tényleg hiperszuper. Ha a randiig se jut el, mégis honnét derülne ki, hogy mennyire jó ember?

Na ugye.

2018. aug. 25. 18:17
 37/44 anonim ***** válasza:
65%

""Ha olyan kérdést találsz, ahol nőkről van szó, azt haladéktalanul nyisd meg és írj oda valami kommentet, amiben kifejted, hogy milyen anyagiasak és felszínesek a nők..."

Még szerencse, hogy ti fikkanthatjátok a szűz nyomi lúzer férfiakat 24/7 ahogy a torkotokon kifér, de fel vagytok háborodva, amikor ugyanezt kapjátok vissza..."

Nem tudom, hogy én férfiként mit kapok azzal vissza, hogy ti mocskoljátok a nőket, de biztos igazad van...

2018. aug. 25. 18:24
 38/44 anonim ***** válasza:

#37 ha férfi vagy, akkor meg végképp érthetetlen, miért véded ennyire a mundér becsületét.

Mellesleg, hogy választ adjak a kérdésedre, az ilyen férfiak azért minősítik a nőket, mert nincs vesztenivalójuk. Akinek van, annak úgysincs mersze megírni az igazat.

2018. aug. 25. 18:38
 39/44 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy abból hogy nem mocskolom a nőket, hogy következtettél arra, hogy nincs vesztenivalóm.

De elmondom, hogy miért nem fröcsögök arról, hogy minden nő ku_va. A válasz egyszerű, hogy én kommunikálok valódi nőkkel, az egyikkel még kapcsolatban is élek és nem csak a red pill oldalakról szerzem a velük kapcsolatos információimat.

2018. aug. 25. 20:17
 40/44 anonim ***** válasza:

Akinek nincs vesztenivalója az miért ne...khm..."mocskolhatná" a nőket? Mert mi lesz? Nem lesz barátnője? :DDDDDDD

Egyébként meg teljesen más a jogos kritika, és más a szardobálás, de egyszerűbb ugye egyenlőségjelet rakni a kettő közé, és mindenki nőgyűlölő aki nem magasztalja őket a személyi hódolat kritikátlanságával. Demagógia at its finest.

2018. aug. 25. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!