Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mihez kezdjen az a férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjen az a férfi, aki nem született "jóképűnek"?

Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 09:03
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
74%
A jóképűség relatív. De ha zavarja, kompenzáljon más tulajdonságokkal.
2018. aug. 25. 09:05
 2/44 anonim ***** válasza:
28%

Tanuljon. Az okos pasik is kellenek valakiknek.

Gyurjon es tanuljon, okos formas testu pasi meg jobb.

2018. aug. 25. 09:06
 3/44 anonim ***** válasza:
66%
Ezt nők állítják róla vagy ő saját magáról? Előbbi lényeges lehet, utóbbi viszont semmit sem számít...
2018. aug. 25. 09:07
 4/44 anonim ***** válasza:
48%
#2 Engem pl. ezzel a gyúrással lehet magától jó messzire taszítani. Nem mindenkinek vonzó ez.
2018. aug. 25. 09:07
 5/44 anonim ***** válasza:
31%

2#, tanulástól a tudás, max még agyi készségek növejednek, nem az okosság.

Ismerd meg és fejleszd magad. Csak a személyiség számít.

2018. aug. 25. 09:08
 6/44 anonim ***** válasza:
51%

Növesszen szakállat és szipogva élje túl valahogy ezt a tragédiát, míg mások éheznek vagy épp agyon lövik őket másutt.

Ja és ne legyen balfa$z és fogja rá, hogy emiatt nincs barátnője. Olyan unattraktív embereknek is van barátnője, hogy az már vicc, csak ők nem nyavalyognak + beszédesebbek, humorosak.

2018. aug. 25. 09:09
 7/44 A kérdező kommentje:

Tanulok. Nagyon sokat olvasok mindenféle témában és egyetemet is végzek.

Edzeni szintén szoktam. Nem viszem túlzásba meg nem profi szinten űzöm, de szoktam edzeni.

Ezt nem magamról állítom egyébként, hanem nők is mondták, hogy nem vagyok jóképű.

Szakállat nem növesztek, mert borzalmasan előnytelenül áll.

2018. aug. 25. 09:13
 8/44 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mondanám, hogy csak a személyiség számít, ez inkább elcsépelt szöveg, de a valósághoz köze nincs.
2018. aug. 25. 09:15
 9/44 anonim ***** válasza:
61%
Kompenzalj. Ahogy szetnezek magam korul,nem csak a jokepueke a vilag. Akkor mar kihaltunk volna.
2018. aug. 25. 09:19
 10/44 anonim ***** válasza:
29%
Viszont ilyen is van. Én neten ismerkedtem, arc, név nélkül, mégis beleszerettem. Pedig se nem jóképű, se nem magas, de még csak nem is túliskolázott. Egyszerűen kedves, jóindulatú és pajkos, amikor annak ott a helye. Szeretem.
2018. aug. 25. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!