Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen külsejű férfiak! Hogy viselkednek veletek a nők?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 11:46
11/13 A kérdező kommentje:
9: Sajnos nincs lehetőségem több ezres tanulmányt késziteni a témában, viszont elég sok barátom van és elég sok nőt megismerhettem már életemben. Legtöbbjüket mint barát és mivel eléggé őszinte ember vagyok így nagyrészt ők is azok voltak. Egyértelműen a legfontosabb a nők számára a külső! Ezután jön minden más. A férfiaknál pedig azt figyeltem meg, hogy fontos, de sokkal kevésbé és sokkal kevesebbnek mint a nők között. Természetesen nem várom el senkitől, hogy erőltesse rám magát, vagy bárki mást aki nem tetszik neki. Én csak azt nem értem, hogy miért picsognak ha ők maguk választanak úgy párt, hogy az semmiféle alapot nem ad egy boldog és szeretet teli boldog párkapcsolathoz.
2018. aug. 23. 15:49
12/13 anonim válasza:
Van, aki flegmán, van, aki szánalommal teli viselkedéssel, van, aki elfogad (kevesen), van, akit hidegen hagyok.
13/13 anonim válasza:
Én 170 vagyok, kisfiús külsővel és gyakorlatilag úgy viszonyulnak hozzám a nők, mint 45 után a náci kollaboránsokhoz az utókor. Az utcán látványosan elfordítják a fejüket, amikor véletlenül szemkontaktus alakul ki. Ha lehúzódok a járda szélére, akkor sem képes helyet hagyni nekem és inkább lelépek a fűre, hogy ne én legyek a bunkó sz**darab, akit számon kérhet a vele sétáló pasi (hisz mint mindannyian tudjuk, hogy szinte mindig egy helyes, sportos, magas szépfiúval flangálnak, mint valami méhkirálynő). Az ügyintézőkről/boltosokról ordít a lekezelő, megvető stílus. Semmibe vesznek és ha mégis valamit kell velem közölniük, akkor vagy nem néznek a szemembe és úgy beszélnek hozzám, vagy mogorván, tőmondatokban próbálják gyorsan lezavarni a párbeszédet. Buliba természetesen nem járok, egy undorító húspiac semmi más. Ha lehet mindent online intézek el, hogy a - 98%-ban női - ügyintézők egoista, diszkriminatív hozzáállása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!