Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az előnytelen külsőt elfogadni?

Figyelt kérdés

20on éves lány vagyok. Nem rusnya, de sajnos nem is vagyok genetikailag valami szerencsés. Könnyen hízom, ami nem egyenlően oszlik el és még csak nem is a fenekemre, combomra, ami nőies lehetne. Hasra, hátra, karra hízom. A fenekem lapos, narancsbőröm van.

Na most tudom, hogy ezen dolgok egy részén lehet változtatni: lefogyhatok, megpróbálhatok segget gyúrni magamnak. Ez a terv. De néha annyira demotiváló, hogy sosem lesz homokóra alkatom... meg az ami most ideálnak számít. Hogyan tudtátok elfogadni a megváltoztathatatlan dolgokat magatokon?

2018. júl. 17. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ilyen, hogy 'ideál', ízlések és pofonok vannak, van akinek ez jön be, van akinek az.

Egyébként pedig nincs csúnya ember, csak szegény.

[link]

2018. júl. 17. 13:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazából a testalkatom az, amit nem szeretek, inverted triangle. A felső test hangsùlyosabb. Komolyan egy körte alkat szerintem ezerszer nőiesebb, mint az enyém...

Az arcom átlag feletti.

2018. júl. 17. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha kimész egy strandra, máris láthatod, hogy nők többségének nem olyan alakja van, mintha egy magazinból ugrott volna elő. Ritka, ha valakinek tényleg homokóra alakja van és se nem kövér, se nem sovány, pont megfelelő mértékben izmos, nagyok a mellei és abszolút nincs narancsbőre. Több olyan nő van, aki nem tökéletes, mégis a legtöbbjüket egy pasi mellett látod, innen látszik, hogy rengeteg férfi van, akik nem csak a tökéletes nőket hajtják, hanem egy átlagossal is jól érzik magukat, főleg, ha az az átlagos nő személyiség terén olyat tud nekik nyújtani, amit mások nem. Magamon is tapasztaltam, hogy az instagram, youtube, egyéb közösségi média mennyire hajlamos elhitetni az emberrel, hogy annyira ronda, hogy inkább el kellene bujdosnia és esélytelen, hogy valaha akár csak ránézzenek a férfiak, mert nincs D kosaras melle és homokóra alakja, de a való életben inkább átlagosnak látom magam a hétköznapi emberekhez viszonyítva.
2018. júl. 17. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos nem tudok mást mondani, mint azt, hogy el kell fogadni azt, amin nem tudsz változtatni és kihozni belőle a legjobbat. Lesz majd, aki így fogad el, de hogy boldogulj, ahhoz az előbb magadat kell elfogadnom... Hidd el nincs más út.
2018. júl. 17. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem kellene azon rugóznod, hogy egyes lányok miben szebbek nálad.

Ugye elhiszed, hogy egy csomó pasas van aki fél karját odaadná egy ilyen kis nőért mint te?

2018. júl. 17. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, hogy leírjátok, hogy mindenkinek más tetszik, de azért annak is van egy határa. Mi az, hogy nem létezik ideál? Legfeljebb mindenkinek kicsit eltérő, de a többségnek nagyon is hasonló. Jómagam is dagadt vagyok, és éppen diétázok, nem pedig elintézem annyival, hogy 'valakinek biztos ez tetszik'.

Kérdezőnek meg annyit írnék, hogy engem, mikor itt ülök és azon kapom magam, hogy folyik mindenfelé a hájam, pont hogy motivál, hogy valamit csináljak. Nemtudom hogy lehetne ezt megfogalmazni. Gondolj arra, hogy pont emiatt próbálsz edzeni.

21/F

2018. júl. 17. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Egy nő még előnytelen külsővel is jó eséllyel talál párt, szexet pedig egészen biztosan. Ahogy írtad, a külsődön, és ezzel az esélyeiden is tudsz javítani. Nem lehet mindenki szépségkirálynő, sem Mr. Olimpia.
2018. júl. 17. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Homokóra alkatom van. 80-40-90 kb. zavar a hatalmas seggem és a széles csípőm. felül meg kb. csontváz vagyok,kilógnak a bordáim meg a csigolyáim amióta lefogytam. szerintem egyetlen nőnek se tetszik a saját alkata,mindenki másmilyet akar. én pl. pici és törékenyet,ami mindenhol vékony és "kisgyerekes" inkább. :D ennyi. fogadd el,mindenkinek ad valamit a genetika aztán ez van.
2018. júl. 17. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha az arcod szép, akkor szerintem nincs min aggódni. Kellő odafigyeléssel, és akaraterővel lehet változtatni a testalkaton, még ha lassan is.

Plusz mindig vannak olyan pasik akik kedvelik a duci nőket.

2018. júl. 17. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kell elfogadni. Azt kell elfogadni amit ki tudsz hozni magadból és el tudsz érni, de addig a pontig érdemes k

Amit tudszbtennu, hogy odafigyelaz az étkezésekre, nem csak a bevitt kalória mennyiségre, de az összetételére is.

Guggolás és kitörés segíteni fog, hogy kerekebb, feszesebb legyen a feneked, formásabb a combod.

A legfontosabb, hogy tudd, hogy mit akarsz, hova akarsz eljutni és tegyél is érte.

2018. júl. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!