Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az előnytelen külsőt elfogadni?
20on éves lány vagyok. Nem rusnya, de sajnos nem is vagyok genetikailag valami szerencsés. Könnyen hízom, ami nem egyenlően oszlik el és még csak nem is a fenekemre, combomra, ami nőies lehetne. Hasra, hátra, karra hízom. A fenekem lapos, narancsbőröm van.
Na most tudom, hogy ezen dolgok egy részén lehet változtatni: lefogyhatok, megpróbálhatok segget gyúrni magamnak. Ez a terv. De néha annyira demotiváló, hogy sosem lesz homokóra alkatom... meg az ami most ideálnak számít. Hogyan tudtátok elfogadni a megváltoztathatatlan dolgokat magatokon?
Nincs ilyen, hogy 'ideál', ízlések és pofonok vannak, van akinek ez jön be, van akinek az.
Egyébként pedig nincs csúnya ember, csak szegény.
Igazából a testalkatom az, amit nem szeretek, inverted triangle. A felső test hangsùlyosabb. Komolyan egy körte alkat szerintem ezerszer nőiesebb, mint az enyém...
Az arcom átlag feletti.
Nem kellene azon rugóznod, hogy egyes lányok miben szebbek nálad.
Ugye elhiszed, hogy egy csomó pasas van aki fél karját odaadná egy ilyen kis nőért mint te?
Nagyon jó, hogy leírjátok, hogy mindenkinek más tetszik, de azért annak is van egy határa. Mi az, hogy nem létezik ideál? Legfeljebb mindenkinek kicsit eltérő, de a többségnek nagyon is hasonló. Jómagam is dagadt vagyok, és éppen diétázok, nem pedig elintézem annyival, hogy 'valakinek biztos ez tetszik'.
Kérdezőnek meg annyit írnék, hogy engem, mikor itt ülök és azon kapom magam, hogy folyik mindenfelé a hájam, pont hogy motivál, hogy valamit csináljak. Nemtudom hogy lehetne ezt megfogalmazni. Gondolj arra, hogy pont emiatt próbálsz edzeni.
21/F
Ha az arcod szép, akkor szerintem nincs min aggódni. Kellő odafigyeléssel, és akaraterővel lehet változtatni a testalkaton, még ha lassan is.
Plusz mindig vannak olyan pasik akik kedvelik a duci nőket.
Nem kell elfogadni. Azt kell elfogadni amit ki tudsz hozni magadból és el tudsz érni, de addig a pontig érdemes k
Amit tudszbtennu, hogy odafigyelaz az étkezésekre, nem csak a bevitt kalória mennyiségre, de az összetételére is.
Guggolás és kitörés segíteni fog, hogy kerekebb, feszesebb legyen a feneked, formásabb a combod.
A legfontosabb, hogy tudd, hogy mit akarsz, hova akarsz eljutni és tegyél is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!