Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szorakoznak így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szorakoznak így velem a lányok?

Figyelt kérdés

Pár éve olyan lányokat fogtam ki, hogy smárolok velük többet nem engednek. Volt nálam egy lány de nem engette segéhez nyuljak. Volt olyan is aki mondta 6 honnapig nem akarta, de másokal egy nap alatt lefekszik. Meg volt olyan is hogy még a csókot se engette meg nagyon.

Miért izgatnak fel, és lépnek le utánna?

Pedig kedves vagyok velülk, nálam ebédelt egy pár.

2018. aug. 23. 09:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Őszinte leszek veled. A kérdésed és az összes további kommented alapján max. 15-17 évesnek gondoltalak. Bárhogy is fáj, ez sajnos nem 27 éves szint. Segítség nélkül nem fogod tudni ezt megoldani, túl sok tüske van benned, tele vagy sebekkel, és mivel egyiket sem hagytad begyógyulni, így úgymond mindened vérzik és fáj és az önbizalmad is brutál alacsony emiatt. Nem tudom érthető-e. Még most is azt érzem, hogy nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, mert túl sok seb van benned, amit nem sikerült lezárnod és csak görcsösen kapaszkodsz a nőkbe, és ezzel inkább az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél. Ez olyan, mintha azzal akarnád gyógyítani a sebet a kezeden, hogy elkezded kalapáccsal ütni. Szerintem tarts szünetet a csajozásban, foglalkozz magaddal, az érzelmeiddel, kérj segítséget. Nem kötelező megfogadni a tanácsomat és most biztos kioktatásnak veszed ezt az egészet, az is lehet, hogy meg is bántottalak, de hidd el, hogy tudom miről beszélek, ebből éltem évekig. Azt is tudom, hogy ilyenkor jobb, ha őszintén elmondja az ember a véleményét, mert azok a "minden rendbe jön", "fel a fejjel" dumák nem igazán segítenek már ilyenkor. Nehéz meló áll előtted. Sok sikert neked.
2018. aug. 24. 14:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Volt olyan lány aki nem nagyon engedte hogy smároljak vele, egyik este fel hívtam és azt hallottam hogy szexel mással. Meg volt mikkor részeg volt és azt mondta nekem hogy csúnya vagyok, csak azért volt velem hogy a volt barátját féltékennyé tegye. Meg fel hívott mikkor gyakszin voltam hogy találkozna velem meg vegyek neki cigit, mikkor meg vettem neki azt mondta szia.
2018. aug. 24. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Ezek megint azok a kis sebek, amiket itt-ott felszedtél és összeadódtak. Furdulj szakemberhez szerintem, én így neten nem tudok segíteni, ez annál súlyosabbnak látszik.
2018. aug. 24. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Régebben volt felvágdostam magam, késel a kezemet nyakamat testemet.

Akivel 1 éves kapcsolatom volt, ő smárolt kettő sráccal.

Az egyik a rokona volt az 1 napos lánynak.

Akivel csak 1 napot töltöttem és álmodtam róla sokat, mindig alig kaptam levegőt mikkor fel ébredtem és majdnem összeestem a konyhába, szerencsére senki nem volt otthon és meg tudtam kapaszkodni, elalvás előtt meg szúrt a szívem izzattam mit egy ló.

2018. aug. 24. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert fogalmad sincs az erogén zónákról és azok helyes használatáról. Akivel a csókig eljutsz, azt már az isten se menti meg a szextől, ha kicsit is jártas vagy a fent említett dolgokban.
2018. aug. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!