Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pesten merre szórakoznak a...

Pesten merre szórakoznak a tehetősebb fiúk, lányok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kíváncsi senki bepofázására sem!

Érdekelne, hogy hova járnak bulizni a tehetősebb, de normális fiatalok. Nem vagyok pesti. Külföldön élek, csak ideiglenesen fogok Pesten tartózkodni és szeretnék valami színvonalasabb szórakozóhelyre menni, ismerkedni.

2013. febr. 3. 22:55
 1/10 anonim válasza:
mi inkább bécsbe járunk,az színvonalasabb,ha nagyon muszáj itthon,akkor A 38,ha van valami jó
2013. febr. 3. 22:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Kizárólag a főváros érdekel most. :)
2013. febr. 3. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
igen, az a főváros
2013. febr. 3. 22:59
 4/10 anonim válasza:
utolsó: :DDDDDDD
2013. febr. 3. 23:00
 5/10 fospuska válasza:
ötkert, mix, de tehetősek a romkocsmákban is vannak. liszt ferenc tér, király utca, az összes kocsma külföldivel van tele,nem szegényház. mennyire tehetősekre vagy kíváncs? mert a four seasons bárja is nyitva,csak győzd megfizetni.:)
2013. febr. 3. 23:03
 6/10 QueenRavenna ***** válasza:
Dubai, Las Vegas, Hong Kong, Tokyo
2013. febr. 3. 23:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ez lesz a válasz! :'D Igen, tudom, hogy Bécs főváros, csak nekem Magyarország fővárosa fontos és nem Ausztriáé. :D
2013. febr. 3. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Cinema Hall, Moulin Rouge, Symbol, Hajógyári, mondjuk hajógyárira járnak csóringerek is :)
2013. febr. 3. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha mész valahova akkor Cinema Hallba menj, ott még nem voltam szar bulin :D.
2013. febr. 3. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

roma brigáde késdobáló kiskocsma.Élő zene,sportolási lehetőségek mint pl rövid táv futás,vagy a rövid táv futás késsel a hátadban.Illetve küzdő sportok.Sörös üveg dobáló verseny.várunk sok szeretettel dicsak

garántájuk hogy sokat fogol költeni a pénzeddel te ne törődjé.

lakatos pokélabda.

2013. febr. 4. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!