Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem úgy, hogy a lányok csak szórakoznak velem?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány, aki bemutatott a barátnőjének.
Amikor találkozunk az iskolában mindig köszönünk egymásnak, amikor egymásra nézünk (nem szemezés).
Szóval ők rendesek velem.
De van egy lány akivel nem vagyok beszélő viszonyban (kicsit bunkó a csaj), kb háromszor volt rendes velem (egyszer volt olyan csak mellém ült elkezdett beszélgetni, tök más hangnemben mint szokott), , többször meg használta a tenyérbemászó stílusát.
Én ennek a bunkó csajnak van egy barátnője az egyik kedves lány unokatestvére.
Na amikor köszöntem a kedves lánynak, akkor a bunkó lánynak a barátnője elkezdett röhögni, rajtam.
Ha engem szégyellni kell, akkor minek állnak szóba velem?
Na értem. :((
16F
2011. ápr. 30. 10:13
1/1 anonim válasza:
Ezek a női lélek rejtelmei. Szokd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!