Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e olyan ismerősöd, aki már több, mint 10 csajjal dugott, úgy hogy nincs kocsija és nem átlagon felüli a kinézete és hogy csinálja?
ma 12:09: Pedig nerm magamról írtam.
A hölgyek el merik neki mondani akár titkos erotikus fantáziáikat is, gondolom azért mert ő is ezt teszi. Persze a megfelelő visszafogottsággal és fokozatossággal és igényességgel.
A fickóval kisgyerekek is szeretnek lenni. A legtöbb emberre az jellemző mint ha fuldokló lenne aki mások lenyomásával akar feljebb kerülni. Nos a fickó nem ilyen és senkit sem nyom lejjebb és el is kerüli azokat akik ezt teszik. Ugyanis ismerek a fickó ellenkezőjének számító valakit is akitől sikítozva futnak el a nők. Hogy miért? Hát mert mindenkit lejjebb akar nyomni, nem csak a barátait. A nőt már a kezdetén házi cselédnek tekinti és ezt megérzik.
Van, nem is 1!
jó duma+kisugarzas,magabiztosság. Ez a titkuk.
26/N
Akibe szerelmes vagyok, az a fiú is ilyen. Nekem ő külsőre nem is jön be, mégis odáig vagyok érte, és teljesen beleszerettem, csak én nem kellek neki.
De rajta kívül is van több ilyen ismerősöm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!