Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon nagy hátrány az hogy 21 létemre sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, és nagyon szomorú vagyok emiatt. Kb 17 éves korom óta érzem ezt. Miért ilyen nehéz normális hosszútávú párkapcsolatot találni?

Vagy tényleg ennyire a kinézet számít? És az egyszerűbb, szolidabb, csendesebb fiúknak szinte lehetetlen párt találni?:(

Akinek nem volt még párkapcsolata, és már huszonéves, titeket is zavar ez?

2018. aug. 18. 09:37
 1/2 anonim válasza:
A párkapcsolatoknál a minöség és nem a mennyiség számít. Így inkább legyen mondjuk 25 évesen első de az igazi mint 10 kevésbé elönyös kapcsolat. Bár ezekböl is lehet tanulni az emberekröl. De ne az érdekeljen h mikor hanem h milyen lesz.
2018. aug. 18. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! 22 éves lány vagyok, detto ilyen érzés, de én nem is járok társaságba, szóval elég lehetetlen vállalkozás így párt találni. :/

Az a baj, hogy semmi önbizalmam, amúgy én is egy elég szolid személy vagyok, kicsit túlságosan naiv és nagyon félek a csalódástól. Mondjuk az se segít hogy szociális szorongásom van. Nagyon rémes úgy ismerkedni, hogy folyton attól rettegek, miért fognak elítélni legközelebb. :( Mondjuk lányként többen is próbálkoztak már nálam, de nagyon zavaró számomra a nyomulós stílus, én ennél romantikusabb vagyok.

2018. aug. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!