Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy hátrány, ha 20 éves létemre az emberek
16-17-nek néznek?
Itt a legnagyobb probléma az alacsonyság. Mennyi pontosan az az annyi? Kislányos külsőd/babaarc nem gáz. A korral (23 felett) és edzéssel majd változni fog, a fogszabályzó is ideiglenes állapotot jelent, a visszafogottság is változhat az önbizalom hatására, de nagyon nem mindegy, hogy 175 esetleg 170 vagy az alatt vagy.
2017. nov. 12. 23:46
Ne aggódj.
Nem vagy egyedül.
Pl én lassan 25 leszek s 17körülinek néznek, annak ellenére, hogy "elegáns kishölgynek" néznek.
Sokszor simán merek diákként utazni xD
Ami még vicces volt:
Hugomat bekísértem meló helyére. Az ottani huszonéves srác kollégái nagyon nézegettek. Majd bemutatott nekik a hugim "a nővérem.." - egyből megeredt a nyelvük xD
Van olyan volt suli társam, aki 28at tölti s 145cm magas kis cukim, de még a stilusa is fodros-bodros.
Élvezd ki! Aztán lehet vén nyanyaként, majd visszasírod hahahah
2017. nov. 13. 00:02
ilyen kiscicat nekeeeem :) 34ffi 😁
2017. nov. 13. 00:29
En hatranynak ereztem, pedig nem volt az. Mar nehany ev mulva erezni fogod az elonyet, es ahogy telnek az evtizedek (persze csak ha vigyazol magadra) meg inkabb igy lesz. En azt ajanlom h elvezd es vallald fel. Nem teljesen jo pelda, mert nem egy nagysagrend, de Tyrion a tronok harcabol is elonyt kovacsolt a torpesegebol, nem hagyta magat megbantani. Neked ezerszer konnyebb dolgod van. ;)
Amugy meg a fellepesen mulik minden. Kozhely, de igy van. Sokat nyom az oltozkodes a latba, a gimis ruhaktol meg kell szabadulni, gondolok itt a vicces szines polokra, tul rovid szoknyara, stb. Tinilanyos szerkoban a viselkedesed is mas lesz, mint valami felnottesebben. Egy ferfi is mashogy nez ki, mas a kisugaruasa, onmagarol alkotott kepe is mas egy jo ingben, szuk nadragban, mint egy kinyult egyutteses poloban meg halasznadragban. Nekem a ruhataram atalakitasa sokat segitett abban, h ne erezzem magam kislanyosnak.
2017. nov. 13. 00:55
Én 27 éves vagyok, és idén még elkérték a személyimet, amikor alkoholt vettem. :D Nőknél szerintem nem olyan nagy hátrány. Nálunk sem, ha valaki a tinikre bukik...
2017. nov. 13. 01:23
Egy lány esetében inkább előny, ha alacsony, a legtöbb pasi szereti a pici, vékony lányokat :) Legalábbis magamból kiindulva, én 157cm/47kg vagyok és több is mint elég pasijelöltem van mindig :D Engem is fiatalabbnak szoktak nézni, most vagyok 21 és általában 18-19-nek gondolnak, de ez pozitívum. Ha zavar, akkor próbálj meg felnőttesebben, nőiesebben öltözködni.
2017. nov. 13. 06:28
Én már 24 vagyok, de rendszeresen 17-nek nèznek, holott nem vagyok alacsony sem.
Számomra ez pozitív, inkább nézzek ki fiatalabbnak, mint idősebbnek
2017. nov. 13. 07:26
Ne aggódj... amikor a most extradögös csajok 15 múlva levirágoznak és senki feléjük sem szagol, eljön a te időd és válogathatsz a férfiak között...jobb a későn érő típus.
2017. nov. 13. 08:59
Ne aggódj. Én is ilyen voltam, csak férfiban. 25 évesen is elkérték a személyimet, ha bementem egy kocsmába. Most meg 30 fölött sokkal fiatalosabb vagyok a kortársaimnál. Neked is előny lesz, ha még harmincévesen is azt hiszik, hogy főiskolás csitri vagy :D
2017. nov. 13. 09:49
Én előnynek éreztem, csak az volt néha a furi, hogy a fiatalabb pasik próbálkoztak. Soha nem felejtem el, régóta tetszettem egy srácnak, tudtomra adta többször is. 21 éves voltam, szép és szabad. Elkezdtünk beszélgetni, ő tudta a korom én nem az övét, mert 19-nek hazudta magát és ki is nézett annyinak. Aztán csókolóztunk is. Nem tudom hogy, de egyszer csak kiderült hogy csak 14 múlt. Na akkor nagyon szégyeltem magam, és persze ennyi volt a románc. Most 31 éves kisgyermekes anyuka vagyok és a nyáron még elkérte egy kiscsaj a személyimet, bár szerintem eléggé vaksi volt, azért 26-27 évesnek símán kinézek még. :)
2017. nov. 13. 21:34
Kapcsolódó kérdések: