Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért hiszik azt, hogy csak akkor valakik, amikor kapcsolatban élnek?
Ez szánalmas. Bevették ezt a maszlagot, amit mindenhol nyomatnak az életben, hogy csajozz, pasizz, mert ettől leszel boldog. Szerintem meg nem ettől, de mindegy. Aláírom, hogy adhat pluszt, de sokat ki is vesz az emberből. Vajon mikor változik meg ez a primitív közfelfogás?
Kor és nem is jöjjön!
mert így van
nem ért életem soha annyit mint 2 hónapig Anna mellett most sem ér
Én, nem hiszem, hogy akkor vagyunk "valakik", ha kapcsolatban vagyunk, ezzel egyetértek.
De, vannak akik számára fontosak a kapcsolatok, legyenek azok baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolatok.
A jelenlegi kapcsolatom rettentően sok pluszt adott, kiegészítjük egymást és segítjük a másikat. Sosem gondoltam volna, egy egy férfi, így hathat az életemre.
Igazából, akkor érzem magam "valakinek", ha a saját kitűzött céljaimat el tudom érni.
Van, amiket már elértem, van, amiket még nem.
Hogy, ki mitől érzi magát valakinek, mindenki döntse el maga.
Ez, az én véleményem.
Aki egyedül nem tud "valaki" lenni, az kettesben is senki. Megértem, hogy valakinek fontos a párkapcsolat, de attól még senki nem lesz több vagy kevesebb, hogy van mellette valaki. Engem a hideg rázna, ha folyamatosan el kellene viselnem valakit, és még itthon sem lehetnék egyedül egy kicsit.
27/F
Te amúgy ugyanaz a kretén vagy aki minden nap írogat itt?
Hülyeség a kérdésed is, illetve árad belőle a világfájdalom. Tudod attól, hogy neked nem megy még nem a világ a sza*...
Ókor nem
A #6-os jól leírta, főleg az első mondatot, vele értek egyet maximálisan.
Bár az elsőnek is igaza van, csak mivel nem szánt időt a minőségibb megfogalmazására, szépen lepontozták :)
Így van, ad sok pluszt a kapcsolat, de sokat el is vesz. Ugyanígy az egyedulállóság is.
Én mondjuk a legtöbb plusz dolgot egyedülállóként kaptam. Párkapcsolatban és egyedül is boldog vagyok és élvezem az életem.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!