Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek (nők) miért csak pár évig igénylik a sok szeretetet egy kapcsolatban?
Az emberek (férfiak) miért nem maradnak pár év után is romantikusak? Hány ember (férfi) nem fing, böfög a párja előtt és vesz neki virágot, viszi el őt étterembe?
/az általánosítás jegyében/
22/N
És hány nő nem változik át szándékosan banyává, sokszor úgy is, hogy a férje igyekszik romantkus lenni? De nem, adott nő kötelezőnek érzi a nagymama-hajat kora harmincasként is akár, ronda vastag fehér alsónemű ami 2 generációval ezelőtti világot idézi + 50 kg.
More általánosítás :D Folytassuk még pls
Mert nektek nyílván nem fontos semmi ilyesmi, de akkor miért a sok-sok megcsalás fiatalabb férfiakkal? Gondolom ez is kimagyarázható... "Mert öööö izé szóval az öööö személyiségük miatt"...
Én igényeltem volna, azért váltam el, mert a volt férjem bezárkózott önmagába és megszűnt az intimitás. Barátilag még tudtunk beszélgetni, de ennyi volt. A válás nagyon megviselt, hiába én adtam be, mert még mindig szerettem valahol és keservesen gyászoltam az eltékozolt fiatal éveket és hogy nem vigyáztunk jobban egymásra és beszennyeztük a kapcsolat tiszta vizét.
Szóval ne általánosíts, kérlek.
Én egyáltalán nem igénylem.
Nem tudom miért.
Vagy te talán örülnél, ha a barátod/férjed egy idő után átváltana apámék korosztályára jellemző vastag fehér gatyákra, szépséges "elöl sárga, hátul barna" színvilággal? Ujjatlan fehér atléta, kék (rosszabb esetben piros) mackónadrággal? Félkopasz állapotban úgy, hogy hátul egy jó félméteres copfot növeszt, rosszabb esetben előrefésüli?
Ugye hogy nem?
4.: a környezetembem egy ilyennel sem találkoztam, olyannal viszont rengeteggel, hogy a férfi megcsalta a nőt. Persze ez nem korrekt statisztikai adat, de úgy gondolom jóval több ilyen eset van. Egyébként a megcsalást egyik nemnél sem tartom elfogadhatónak.
Ha már azt írod, nekünk is fontis a külső, ez igaz, de nézd meg, hány férfi hízott el, eresztett pocakot és ehhez képest hány nő ad magára, jár edzőterembe stb. A férfiak hajlamosabbak minden téren elhagyni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!