Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtartani egy kapcsolatban a szerelmet, szeretetet? Hogy kell dolgozni egy kapcsolaton?
Mi 7 éve vagyunk együtt, és nagyon figyelünk arra, hogy beszélgessünk, nevessünk sokat együtt. szerintem fontos, hogy sok közös, mindkettőnk által kedvelt programunk legyen. ne függjünk teljesen egymástól ugyanakkor, maradjon mindkét fél érdekes a másik számára (saját hobbi, akármi).
nem szabad úgy lefeküdni aludni, hogy mérgesek vagyunk egymásra. igyekszünk nem féltékennyé tenni a másikat. mindig minden gondot elmondjunk egymásnak (értem ezalatt, hogy nem rágódom magamban semmin, ami nem tetsző a kapcsolatban. ha megbántott a párom, megmondom, megbeszéljük)
igyekszünk a szex minőségét megtartani. ha mennyiségben csökkent is, fontosnak tartjuk minden egyes alkalommal, hogy mindkettőnknek jó legyen. néha beújítunk ezt-azt, ez is fontos.
Nem szabad egymás fejéhez vágni ostoba dolgokat, amikkel megbántjuk. illetve ha megtörtént, nem kell a szőnyeg alá söpörni. bocsánatot kell kérni!
Nagyvonalakban ezek jutottak eszembe. annyit hozzátennék, hogy sztem a szerelmet nem igazán lehet fenntartani, de egy mély szeretetet és tiszteletet igen. néha persze vannak fellángolások egymás iránt, az nagyon jó. de vannak szürkébb időszakok is.
Mi 3 és fél éve vagyunk együtt!
Kb fél éve- egy éve valami elmúlt nem olyan már mint volt...
Nem érzem már azt hogy huuu de nagyon imádom, nem bírok nélküle élni, nem hiányzik ha pl dolgozom stb....
Nem tudom hogy miért van ez!
Nem hinném hogy ez a normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!