Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek (nők) miért csak pár évig igénylik a sok szeretetet egy kapcsolatban?
Mindkét fél amortizálódik az idő haladtával, bele is lustul a kapcsolatba.
Még nem találtak ki jó megoldást erre.
Azért érdekes módon vannak párosok ahol mindkét fél egész normális, nem öregesek, nincs banyahaj meg nagyanyám ízlésvilágát idéző ruhatár a nőnél vagy zsíros atlétás böfögések férfi oldalról.
Nem tudom, én hat éve igénylem. És meg is kapom, mint ahogy meg is adom. Szeretném, ha ez sok évig így lenne.
Korábbi kapcsolatomban is igényeltem, de egy idő után nem kaptam meg és később már nem is kértem. Véget ért az első lángolás és nem maradt mögötte semmi. Egyszerűen nem ő volt az "én emberem", mint ahogy én sem az övé.
De, van ideje, ha megfelelöen szervezi az életét, és mindketten részt vesznek a gyerekek nevelésében - így mindenkinek van napi minimum egy órája, amikro "szabadságon" van és tud lazítani. Habár azt is hozá kell tenni, hogy pár év különbség van minden gyerek és a következö közt, viszont a "harmadik" gyerek egy ikerpár lett (meglepetésként XD)
SZóval volt velük munka, de emellett volt mindenkinek ideje relaxálódni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!