Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek (nők) miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek (nők) miért csak pár évig igénylik a sok szeretetet egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet a tűzet és szenvedélyt sok sok évig fenntartani egy kapcsolatban? 40f

2017. aug. 6. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét fél amortizálódik az idő haladtával, bele is lustul a kapcsolatba.

Még nem találtak ki jó megoldást erre.

2017. aug. 6. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég sok már itt is a svéd batikbanya hazai kolléga...
2017. aug. 6. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Azért érdekes módon vannak párosok ahol mindkét fél egész normális, nem öregesek, nincs banyahaj meg nagyanyám ízlésvilágát idéző ruhatár a nőnél vagy zsíros atlétás böfögések férfi oldalról.

2017. aug. 6. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én hat éve igénylem. És meg is kapom, mint ahogy meg is adom. Szeretném, ha ez sok évig így lenne.

Korábbi kapcsolatomban is igényeltem, de egy idő után nem kaptam meg és később már nem is kértem. Véget ért az első lángolás és nem maradt mögötte semmi. Egyszerűen nem ő volt az "én emberem", mint ahogy én sem az övé.

2017. aug. 6. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Én még 29 év után is igénylem (meg a férjem is), igaz, hogy nem is "langyos víz" kapcsolatban vagyunk, meg odafigyelünk a kinézetünkre (ápoltság, sport, normál testsúly) is, meg a viselkedésünkre ( nincs gusztustalankodás - böfögés, és hasonlók -, udvariasak vagyunk egymással szemben), meg a kapcsolatunkra is (udvarlás, a másik kényeztetése - nem csak szex terén-, bókolás, símogatások, puszi, amikor csak lehet), és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba.
2017. aug. 6. 13:39
 16/19 A kérdező kommentje:
15ös irigykedem. Én minden nap csókolnám,simogatnám szeretgetném a párom de 6év után már nem igényli...Kezdem én is a sportot alább hagyni és az evésbe menekülni... Azért 11esenek van igaza az átlag pár hamar belefásul a minden napi munkába és gyereknevelésbe...
2017. aug. 6. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
A 15-ös vagyok: mi nem hagytuk a belefásulást, pedig négy gyerekünk van (idöközben önálló, felnött emberek), de szerencsések is vagyunk, mert tényleg jól összepasszolnak az igényeink minden téren.
2017. aug. 6. 15:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor minden tiszteletem, 4 gyerek mellett semmi ideje nincs az embernek magára...
2017. aug. 6. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:

De, van ideje, ha megfelelöen szervezi az életét, és mindketten részt vesznek a gyerekek nevelésében - így mindenkinek van napi minimum egy órája, amikro "szabadságon" van és tud lazítani. Habár azt is hozá kell tenni, hogy pár év különbség van minden gyerek és a következö közt, viszont a "harmadik" gyerek egy ikerpár lett (meglepetésként XD)

SZóval volt velük munka, de emellett volt mindenkinek ideje relaxálódni is.

2017. aug. 7. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!