Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért hiszik azt, hogy csak akkor valakik, amikor kapcsolatban élnek?
Ez szánalmas. Bevették ezt a maszlagot, amit mindenhol nyomatnak az életben, hogy csajozz, pasizz, mert ettől leszel boldog. Szerintem meg nem ettől, de mindegy. Aláírom, hogy adhat pluszt, de sokat ki is vesz az emberből. Vajon mikor változik meg ez a primitív közfelfogás?
Kor és nem is jöjjön!
Mert az emberek egymást húzzák bele abba h "Csak akkor lehetsz boldog meg egyáltalán Emberi lény ha van kapcsolatod.
Erre csak azt szoktam 1. Senkinek semmi köze ahhoz h ki h él magánélet.... és ha én egyébként nem bánok semmit akkor jó lenne ha békén hagynál.
Most ha szemét karnék lenne mondhatnám h hurrá párkapcsolat. Majd gondolj rá h az időt sosem kapod vissza ha jó ha rossz. 10-15+ évnél ez elég nagy szívás.
De v miért én nem tom miért van egy olyan társadalmi közmegegyezés h kakapcsról van szó akkor csak a JÓ dolgok száminak.
Ha v ki ezért lett. Drogos, alkoholista, hajléktalan, a gyerek tönkretette az életét... Az mind nem számít.
Az h TE mitől v boldog nem számít. A lényeg h legyen kapcsolatod. Azt még véletlenül se vegyük bele h ez az ember életének egy elég fontos döntése.
És csak is az ő döntése. És nem nem fogja meggondolni magát mert átlag 20 éves korára már kb mindenki tudja h mit akar. Az antiszoc részhez pedig annyit h én pl véradóként rengeteg ember életét mentetem meg. Mer ugye ments meg 3 éltet. Az már lassan 100 is meglesz.
Mégsem kértem érte semmit.
Bár pl a vicc az h már megkaptam munkatárstól h lehet h 100 évig fogsz élni de élménnyid nem lesznek.
Ja már mint kapcsosdi ja kösz az nem is kell.
Tudod én a műveltséget a lexikás tudást meg az ilyenek többre tartom. Am meg ha olvasnál nem 2 szavas szókincsed lenne amivel kínszenvedés kifejezni magad.
Apám is azt mondta h hát ezt is meg kell tanulni meg egy másik rókon h majd jön egy csoda nő. Azóta min a 2 meghalt és semmi nem változott.
Az élményemből pedig több van mint gondolnák és megtanultam olyan dogokat amire az átlag kapcs/szex függő. Akkor se jönne rá ha 100 ezer évig élne.
Vicces h egy bizonyos dologról (erről is olvastam de nem mondom meg h mi) az emberek úgy 95%-a nem is tudd.
Spec nekem ez a fajta tudás többet ér mint akármilyen kapcsolat.
Ja és a 2. (az elejéről) Majd nézd meg h Nikla tesla miket ért el és fejlesztett ki. Ő sosem élt kapcsolatban.
Ha ennek a tizedét eléri átlag kapcsfüggönk megemelem a kalapom.
Az élménnyimet meg kösz de megszerzem magamnak és ha ott fekszem majd a halálos ágyamon eszembe jut majd h de jó h nem csesztem el az évtizedeimet kapcsolatosdira
(amiket ti bolondok sosem kaptok majd vissza) helyette inkább azt tetem ami nekem jó.
Na hosszú hasznos életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!