Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség húszas és harmincas éveikben járó emberek között okozhat valamilyen problémát egy kapcsolatban?
Én 28 vagyok, a párom 41. Nagyon jól megvagyunk. Sok férfi a húszaséveiben nem néz ki úgy, mint a párom most, edzeni jár minden nap (én csak 2-3x egy héten), figyel a ruháira. Nem tűnik annyi idősnek, mint amennyi, bár azért nyilván nem mondhatná magát semmiképpen sem egyidősnek velem, de nem is akarja/akarjuk. Nem tudom, hogy milyen gond lehetne, mivel nálunk az életkorunkból kifolyólag nincsen gond. Úgy értem, hogy szórakozni eljárunk, de nem olyan helyekre ahol csak tinik vannak, illetve családi nyaralásokra is megyünk a fiával, sokszor az én unokahúgaim is jönnek velünk, ha megyünk valahova, akár nyaralni is.
Az a fontos, hogy mennyire látjátok egyformán a világot. Ha őt semmi sem érdekli már, csak az hogy "nyugis" élete legyen, te meg még nagyon is szeretnél élni, akkor lehetnek gondok. De ha alapvetően azonos a világszemléletetek, akkor a kor nem lehet akadály.
A válaszom nem vonatkozik arra az esetre, ha a férfi a fiatalabb.
Kérdésem: hogy egy felnőtt ember miért kérdez ilyeneket, miközben nagyon jól tudja, hogy egy kapcsolat működőképessége csakis a két félen múlik?
Nem vagyunk se jósok, se jövendőmondók, hogy tudjuk, hogy okozhat-e valamilyen problémát a korkülönbség.
Képzeld, minden okozhat problémát, és nemcsak a korkülönbség.
Leginkább a feleken és az elképzelésiken, jövőképükön múlik, mint minden más korosztály esetén.
Egy baráti pár nem rég ment szét, a férfi már leakart telepedni, közös ház, gyerekek stb, a lány még korainak érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!