Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, hogy egy fiú nem mutat érdeklődést a lányok iránt?
- Nem beszélget velük
- Nem keresi a társaságukat
- Nem érez vonzódást irántuk
Ezer és egy oka lehet. Az, hogy nem láttad ismerkedni nem jelent semmit. Régebben is csalódhatott, vagy akár tegnap is attól, hogy nem beszél róla, nem látod minden lépését simán ismerkedhet.
- barátság szempontjából a férfiakat preferálja
- jelenleg nem keres kapcsolatot: csalódott, leköti a munka, most ilyen kedve van
-meleg
-aszexuális
- netes társkeresőt használ
-netes társkeresőt használ csak szexre
- k--vázik
- félénk ezért kerüli a nők társaságát
stb stb
3-as:
Osztom a véleményedet, RESPECT. :D
Én pont ilyen vagyok, hetero létemre. A válásom és néhány kapcsolat kellett ahhoz, hogy rájöjjek..többé nincs szükségem nőkre/kapcsolatra. :D Mert soha nem találnék olyan elvont, különc embert, mint én, aki elfogadna és persze nem baxna át, nem csalna meg, stb. :) 41F
Ma ilyet szólt egy elvileg tanult, főiskolát végzett nő nekem a viber-en.
"Igazából, ha talált volna valakit, aki igazán tetszene neki ott, az xy oldalon, akkor most nem velem beszélgetne. Akarok még ismerkedni? "
Persze tiltottam és otthagytam a pitsába. :D
Az ilyen dolgok még inkább megerősítenek abban a hitemben, hogy xarjam le az egészet és hosszú, boldog, magányos éveket kívánjak az ilyen és ehhez hasonló nőknek. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!