Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami még elég, hogy fenntartsa a lányban az érdeklődést és mi az amit már nyomulásnak éreznek a lányok? Hol a határ?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel randizgatok. Randik között facebookon beszélgetünk, egyszer már felhívtam és néha összefutunk az egyetemen is. Ha naponta pár üzenetet váltunk facebookon keresztül, úgy, hogy a nap folyamán mindig akkor válaszolunk a másiknak amikor éppen ráérünk és ha találkozunk a suliban akkor néhány mondatot beszélgetünk, aztán megyünk a dolgunkra, elegendő ahhoz, hogy fenntartsam az érdeklődését? Vagy gyakrabban kéne keresnem (nem szeretném elijeszteni)? Most lesz a második randink, ha úgy alakul, tervezem, hogy előrébb lendítem a kapcsolatunkat. Addig ez így oké? (A randit élőben kértem természetesen tőle.) 19l és 20f#randi #ismerkedés #lány #szerelem #randizás #kapcsolat #párkapcsolat #társkeresés #felnőtt #randevú
2017. nov. 20. 17:51
1/2 anonim válasza:
Ez így teljesen oké.
A nyomulás az, amikor valamelyik fél elkezd hisztizni és számonkérni, mert azonnal válaszolnak, és be van lépve meg egyebek.
Pár mondat elég. Legalább is engem hosszabbtávon rettentően frusztrálna, ha folyamatosan a válaszolással kéne foglalkozonom és állandóan kizökkentenek a teendőimből.
2/2 anonim válasza:
Én alapból utálok chatelni/telefonálni, úgyhogy én azt értékelem, ha inkább személyesen találkozunk, amikor csak lehet. Szóval nekem ez így tökéletes lenne.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!