Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek csak a penz számít? Szerintem javarészt igen. Írom miért.
Nagyjából 10 éve dolgoztam egy feltorekvo cégnek, akinek a főnökével jo haverok voltunk. Kulsore egy 10-es skálán olyan 3-as volt. Keptelen volt felszedni egy nőt. Volt kozos nő ismerosunk is akire csorgatta a nyalat, de elég egyértelmű es kozonnyel atitatott visszautasitast kapott mindenhonnan. Na most ennek a fonokomnek volt egy batyja is, aki javasolta, ha mar van penze, vegyen egy mutatosabb autot es javulni fognak az eselyei. En magam, akkor még naiv modon (most 35 vagyok), azt gondoltam hogy tul sokat nem fog számítani a dolog. Majd vett is egy akkor 2-3 eves bmw-t es lass csodát, még az is rarepult, szo szerint udvarolt neki, aki addig kozonnyel allt felé. Aztán idovel azon kapta magát a fonokom hogy már ő az aki valogathat a nők között. Mára már gyereke is van egytől es osszehazasodtak, egyutt elnek stb.. Hogy boldogan e azt nem tudom mert nem tartjuk már a kapcsolatot.
5 evvel ezelott en is belefogtam egy vallalkozasba es kivancsi voltam, hogyha majd jol megy a szekér es veszek en is egy jo autot, vajon hasonlot tapasztalok e. Megjegyzem, ugy 25 eves korom ota nincsenek "csajozasi" gondjaim. Nem vagyok frusztralt es annyira csunya sem. Magamat olyan 5-6-ra rakom egy tizes skálán külsőre. 3 evvel ezelottig, nem hogy autom, de jogsim se vot. Viszont a vallalkozasom elott is jol fizeto allasom volt. Ennek ellenere ha probalkoztam egy 8-9-10-es nőnél, altalaban visszautasitast kaptam. Foleg ha kiderult hogy még jogsim se volt. Most éppen ott tartok, hogy van egy 11 eves autóm (chrysler 300C) amire lehet mondani hogy öreg de nagyon nem tunik annak, sőt... Míg meg nem vettem, en azt hittem hogy egy sokkal dragabb autorol van szo ha lattam az utcan egyet. Tettem rá bentley racsot is stb.. Ferfiak akik ismeri ezt az autot, tudjak mirol beszelek.
Az a kiabrandito, hogy nagyon tapadnak a nők azóta. Mivel szingli vagyok, termeszetesen elvezem a helyzetet, de a cel egy komoly kapcsolat lenne. Most feltehetnem a kerdest hogy honnan tudom hogy csak a penzem/autom miatt kellettem-e. Erre jogos lenne a valasz, hogy ne mondjam el hogy mim van.
Azt hangoztatjak a nők hogy a kulso annyira nem is számít, de a gyakorlat nem ezt mutatja..
A kérdésem, egy picit alnaivan: Letezik, hogy megtetszik nekem egy nő, aki nagyon az esetem es ő csak mondjuk az autom miatt all szoba velem, de később belém szeret? Mondhatni a "sajat csapdajaba esik"? Nem a kifejezett gold diggerrekre gondolok, hanem akiknek felcsillan a szeme egy szép autóra, mert ugy van vele hogy akkor ez az ember talán már letett valamit az asztalra.
Erdekelne mindkét nem véleménye.
Hát nem tudom, kérdező. Szerintem megvan az a réteg, akik valóban mennek a pénzre, így biztosan van benne igazság. Kicsit naív lenne azt mondani, hogy egyáltalán nincs.
A magam nevében tudok nyilatkozni pénzügyek terén. Nem kifejezetten az érdekel egy férfin, hogy mennyit keres vagy tud-e vezetni. Főleg fiatalabb koromban,mikor saját magamnak sem volt szinte semmim, egy kolesz szobában éltem :D nem is lehettek ilyen elvárásaim. Most azért eltelt egy csomó idő, lett egy valamilyen egzisztenciám a magam erejéből.
Inkább az a szempont párválasztásnál, hogy ne olyan illető legyen, aki lefelé húz és élősködni akar rajtam. Nem baj, ha nincs autója, kölcsönadom az enyémet. Nem baj, ha kevesebbet keres, de legyen becsületes, dolgos. Tudjam, hogy közösen toljuk a szekeret és nem lehúzásra megy. De szerintem a férfiak is ezt várják el egy nőtől..a potyalesőket kevesen szeretik.
Alapból pedig egy kezdődő ismerkedésnél nálam az a döntő, hogy hogyan kommunikál a férfi.
Nem csak az, de a többségnek az az elsődleges.
Persze a már unalomig ismert frázisok jönnek, hogy "te csak az ilyen nőkre gerjedsz", "rossz körökben mozogsz", és a többi mosakodás, de sajnos egyre kevesebb az olyan nők aránya akiknek nem ez a fő, mivel a média a pénzközpontúságot sugallja, valamint az, hogy a nőknek minden csak simán jár, ha jól néznek ki.
Hu, na megpróbálom úgy összefoglalni a gondolataimat, hogy minden benne legyen.
Először is magamról.Nő vagyok. Lediplomáztam, szakmám is van, és felépítettem a kis vállalkozásomat. Örök életemben ambiciózus ember voltam, sportolok, szeretek olvasni, figyelek a megjelenésemre. Szégyen nem szégyen, én magam mellé ilyen férfit szeretnék. Nálam alapból kiesnek azok a férfiak, akik azt hangoztatják a nőnek csak a pénz kell, egy BMWvel, Audival, vagy más hasonló autó megvételével akarnak villogni, de mögöttes tartalom nincsen.. Anyagilag nem szorulok senkire, de azt elvárom, hogy a párom is hasonló legyen mint én, ami lehet együtt jár ergo azzal, hogy ha ilyen, előbb - utobb nagy eséllyel ő is jól fog keres..Az meg, hogy valakinek van pénze egy dolog. Fontos mellette a figyelmesség, az intelligencia, hogy jókat tudjunk beszélgetni. És persze az igényesség. Ha ezek megvannak és mellé jól keres az egy dolog. Meg kell nézni mit tud egy nő felmutatni, vannak- e ambiciói, saját kis egzisztenciája, és akkor biztos, hogy nem azért teszi a fenekét a kocsidba, hogy villogni tudjon veled..Ha meg nincsenek meg ezek, tojik a dolgokba, akkor csak egy felszínes aranyásó. Hozzá teszem volt olyan srac az életembe aki csak rinyálni tudott, keményen dolgozni, terveket felallitani viszont nem. Tenget lengett varta a csodát..Lapatra is került..Tehát összeségében, igen vannak olyan nők akiknek csak a pénz számít, vannak akiknek igenis a belső fontosabb !
A "nők" mint homogén massza buknak-e a pénzre? Nem.
A nők egy része, mint részhalmaz bukik a pénzre? Biztosan.
Neked már csak annyi a dolgod, hogyha olyan nőt szeretnél magadnak, aki nem tagja a pénzre bukó részhalmaznak, akkor nem a vagyontárgyaiddal próbálsz meg nőket felszedni, hanem a személyiségeddel. Ugyanis pénzzel csak pénzlesőket lehet kifogni, normális nőket viszont csak normális hozzáállással.
Hát, a pénz meg az autó a nők egy bizonyos körének fontos. Attól függ, hogy ki a célközönséged, mert hiába árulsz rózsaszín hercegnőbabákat, ha első sorban a kisfiúkat szeretnél az üzletedbe (persze általánosítás, de érted).
Azt el tudom képzelni, hogy egy esztétikai élményt nyújtó autó kapcsán elkezdődhet valami beszélgetés, vagy pl akkor, ha a nő ért az autókhoz, esetleg szép, különleges az autó színe. Meg persze vannak, akiknek tényleg az számít, hogy legyen pénzed, házad, autód, stb, de hát ugye írtad is, hogy nem ők a keresett hölgyek. A többieknek szerintem nem számít annyira, hogy csak emiatt beszélgessenek veled, vagy ez fogja meg őket.
Nekem egyébként személyes véleményem az, hogy keressen eleget a pasi (akár később is, még én is egyetemista vagyok), eleget ahhoz, hogy meg tudjon élni egyedül is, és ne tőlem várja majd később azt, hogy eltartsam. Ami ezen felül van, az csak plusz. Inkább legyenek számomra előnyös tulajdonságai, mint pénze. (persze az igaz, hogyha pl két pasi között kellene választani és full ugyanolyanok lennének, az egyik jobban keresne, akkor szerintem mindenki azt a választaná, de hát ugye kettő pontosan egyforma személyiségű ember nincs. szóval az pénz az jó dolog, de max "kiegészítőnek", önmagában nem lesz tőle számomra jobban megfelelő az illető...) Ha meg egy pasi a keresetével meg a drága holmijaival próbálkozna nálam... hát, magamban tuti jól kinevetném szegénykét, mert totál rossz út lenne ez nálam. Amúgy meg próbálnék témát váltani és megismerni, de ha huzamosabb időn át csak ezeket a felszínes dolgokat ecsetelné, tuti otthagynám. Szerintem aránylag kevés értelmes srác próbálkozik értéktárgyakkal közeledni hölgyek felé, aki meg ennyire felszínes vagy el van telve magától és semmi másból nem áll, csak a pénzéből, hát, én nem pont ezt keresem, tuti van, akinek álompasi, nekem nem. :D
Persze egyébként előállhat, hogy a kocsid tetszik meg neki és beléd szeret - de ezt valószínűtlennek gondolnám. Aránylag kevés nő van, aki mélyebb érzésű és felkeltik a tárgyi dolgok oly mértékben a figyelmét, hogy beleszeressen az illetőbe. Inkább olyan, akit a pénz vonz, és nem lesz szerelmes, mert csak kihasznál, vagy olyan, aki ha nem is magasról tesz az autódra, de nem is hat rá nagyobb mértékben, és mondjuk ő meg valaki olyat keres, akit szerethet. Szóval elméletben működik a dolog, gyakorlatban kevésbé.
Nézd, amikor én férjhez mentem, a férjemnek még jogsija sem volt. Egyikünk sem volt gazdag, most se vagyunk még azok. És nem mi vagyunk az egyetlen élő példa, de ezt most kézenfekvő volt felhozni.
Ennek fényében azt mondom, hogy igen, vannak felszínes nők, ahogy férfiak is. Az pedig, hogy az utóbbiak megtaláltak, mióta jobban fut a szekér és tetszetős a paripa, szinte törvényszerű volt. A kérdés inkább csak az, hogy a nem felszínes nők miért kerültek el eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!